Nedim Şener'den 6'lı Masa'ya ağır ithamlar: Can çekişen PKK terörüne cesaret veriyorlar!

Nedim Şener, bugünkü köşe yazısında 6'lı Masa'ya ağır ithamlarda bulundu. "6'lı Masa bitmek üzere olan teröre cansuyu veriyor" diyerek, "2022 rakamlarına göre; terör örgütüne katılım, teslim olanların sayısı, yurtiçindeki mevcudu PKK’nın yurtiçinde bitme noktasına getirildiğini gösteriyor. Ama 6’lı Masa’daki bazı aktörler can çekişen PKK terörüne cesaret veriyor." ifadelerini kullandı. 

Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener bugünkü köşe yazısında 6'lı Masa'ya ağır ithamlarda bulundu. 

CAN ÇEKİŞEN PKK'YA 6'LI MASA'DAN CAN SUYU

"6'lı Masa bitmek üzere olan teröre cansuyu veriyor" diyen Şener, "2022 rakamlarına göre; terör örgütüne katılım, teslim olanların sayısı, yurtiçindeki mevcudu PKK’nın yurtiçinde bitme noktasına getirildiğini gösteriyor. Ama 6’lı Masa’daki bazı aktörler can çekişen PKK terörüne cesaret veriyor." ifadelerini kullandı. 

"TERÖRİSTLER 6'LI MASADAN UMUT"

"Teröristler, bir yandan bitme noktasına geldiklerini söylüyorlar, diğer yandan 6’lı Masa’dan da umutlarını dile getiriyorlar." ifadelerini kullanan Şener şöyle devam etti:

"6’lı Masa’nın ortaklarından CHP ve Deva Partisi başta olmak üzere, HDP’lilerin desteğini almak için bu umutları karşılıksız bırakmıyorlar.

Terör sorununa, “Kürt sorunu” adını koyup yeni açılım peşinde koşan muhalefet, can çekişen PKK terörüne cesaret veriyor."

NEDİM ŞENER'İN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Nedim Şener'den 6'lı Masa'ya ağır ithamlar: Can çekişen PKK terörüne cesaret veriyorlar! ile ilgili etiketler Nedim Şener
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.