Nedim Şener: "Mağdur ilan ettikleri kişi 15 Temmuz darbecilerine şehit diyor"

SuperHaber programcısı Nedim Şener, 'Memleket Aşkına' programının yeni bölümünde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun askeri okullardan atılan FETÖ'cülere verdiği desteğe dikkat çekti. SuperHaber YouTube kanalında yayınlanan programda konuşan Şener, "Şehit dediği kişiler 15 Temmuz darbesine katılanlar" ifadelerini kullandı.

SuperHaber programcıları Mete Yarar ve Nedim Şener 'Memleket aşkına' programında gündemdeki konuları değerlendirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'mağdur' olarak gösterdiği KHK'lılara dikkat çeken Nedim Şener, "Sen hangi mağduriyetten bahsediyorsun? 16 bin askeri öğrencilerin hakkını ve iadesini savunacakmış. CHP'li Süllü'nün ziyaret ettiği kişi şifreme yöntemiyle TSK'ya girmiş astsubay öğrenci ve 1 yıl okumuş. Sanırsın ki bütün TSK'nın yükün kendi sırtlamış. Sosyal medyasında da bir videosu var, röportaj yapılmış. Şehit dediği kişiler 15 Temmuz darbesine katılanlar" dedi.

Nedim Şener, SuperHaber YouTube kanalında yayınlanan programda konuyla ilgili şunları söyledi:

"Ankesörlü hat operasyonları hala yapılıyor. Bunlar hala çıkıyor. Boşuna darbeye katılan 5600 subay-astsubay var. Tam bunun beş katı 26 bin subay-astsubay TSK'dan ihraç edildi. İşte onlar, o kişiler. Daha da var. Hala kuvvetlerin içinde, herkes biliyor. Hala veri havuzunda bilgileri olan ve işlem görmeyi bekleyen 25 bin rakamından bahsediyorum. MSB'nin önünde ihracı bekleyen 2 bine yakın dosya var, her şey tespit edilmiş, sadece imza bekleniyor. Problem büyük ama kendinden kaynaklanmıyor. Siyasi destek, toplumsal hale getiriyor. CHP'nin oynadığı rol bu. Korkunç olan, eğer bunları karşı karşıya bıraktığınız zaman yüzde 40'ına yakını itirafçı oluyor, örgütle iltisakını itiraf ediyor. Delilleri inkar edilemez, dijital veriler var. Sen hangi mağduriyetten bahsediyorsun? 16 bin askeri öğrencilerin hakkını ve iadesini savunacakmış. CHP'li Süllü'nün ziyaret ettiği kişi şifreme yöntemiyle TSK'ya girmiş astsubay öğrenci ve 1 yıl okumuş. Sanırsın ki bütün TSK'nın yükün kendi sırtlamış. Sosyal medyasında da bir videosu var, röportaj yapılmış. Şehit dediği kişiler 15 Temmuz darbesine katılanlar..."

Nedim Şener: "Mağdur ilan ettikleri kişi 15 Temmuz darbecilerine şehit diyor" ile ilgili etiketler Nedim Şener KHK Memleket Aşkına Mete Yarar Kılıçdaroğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.