Nedim Şener Kılıçdaroğlu'na "Cevap verebileceğini sanmıyorum" diyerek 10 soru yöneltti

CHP'nin eski Genel Sekreteri Mehmet Sevigen'in MİT TIR'ları kumpasında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun rolu olduğu yönündeki açıklamalarının yankıları sürüyor. Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, Kılıçdaroğlu'na yanıtlaması için 10 soru yönelterek, "Ben sordum ama Kılıçdaroğlu’nun herhangi bir cevap verebileceğini sanmıyorum" dedi.

CHP'nin eski Genel Sekreteri Mehmet Sevigen MİT TIR'ları ile ilgili yaptığı açıklamada görüntülerin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun servis ettiğini belirterek, söz konusu görüntüleri nereden aldığını sormuştu.

Sevigen'in açıklamaları gündemdeki yerini korurken Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, Kılıçdaroğlu'na yeni sorular sordu. Şener, bugünkü köşe yazısında Kılıçdaroğlu'na 10 soru yönelterek, "Ben sordum ama Kılıçdaroğlu’nun herhangi bir cevap verebileceğini sanmıyorum" ifadelerini kullandı.

Nedim Şener'in "MİT TIR’ları kumpasının parçası Kılıçdaroğlu konuşamaz çünkü..." başlıklı yazısından ilgili bölümü şöyle:

Kılıçdaroğlu yalnız ona değil bu konudaki şu sorulara da cevap veremez:

1-ABD ziyaretinizde FETÖ’cülerle ne konuştunuz?

2-17/25 Aralık belge ve sahte ses kayıtlarını kimden alıp yayınladınız?

3-2014’te FETÖ’nün el konulan gazete, televizyon ve bankasına neden destek oldunuz?

4-MİT TIR’ları kumpasının görüntü ve belgelerini kim verdi?

5-FETÖ’nün “Kontrollü darbe” yalanını kimin aracılığı ile raporlaştırdınız?

6-Adil Öksüz’ün MİT elemanı olduğuna dair sahte istihbaratı size ilk kim söyledi?

7-“Erdoğan’ın, Baykal’ın kasetini izlerken çekilmiş görüntüleri var, ben izledim” dediniz, neden yayınlamadınız ?

8-İddia ettiğiniz, Erdoğan’ın kaseti izlerken çekilmiş görüntülerini size kim getirdi?

9-Söz verdiğiniz halde açıklamadığınız AKP’li 4 bakan ve milletvekillerinin Bylock kullanıcısı olduğuna dair bilgiyi kim getirdi?

10-İçişleri Bakanı Soylu’nun iddia ettiği gibi 15 Temmuz öncesi Pensilvanya ile görüştünüz mü?

Bunlar birkaç yıl öncesine dair sorular, güncel konulara girmiyorum bile.

Ben sordum ama Kılıçdaroğlu’nun herhangi bir cevap verebileceğini sanmıyorum. Bunun bir tek nedeni vardır. Eğer FETÖ’cülerden bilgi ve belge alırsanız artık onların esiri olursunuz, Bu konuda ağzını açan olursa, FETÖ’cüler onunla ilgili bildiklerini ortaya dökerler.

 

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN 

Nedim Şener Kılıçdaroğlu'na "Cevap verebileceğini sanmıyorum" diyerek 10 soru yöneltti ile ilgili etiketler Nedim Şener Kemal Kılıçdaroğlu soru
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.