Nedim Şener: Kemal Kılıçdaroğlu sinsi bir provokasyon yapıyor!

SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, SuperHaber YouTube kanalında yayınlanan “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde, muhalefetin 'siyasi cinayetler' iddiası söyleminin Kemal Kılıçdaroğlu'nun sinsi bir provokasyonu olduğuna dikkat çekti.

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, dün yayınlanan “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde, muhalefetin ortaya attığı 'siyasi cinayetler iddiası'nın perde arkasını masaya yatırdı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının sinsi ve taktiksel bir provokasyonun parçası olduğunu söyleyen Nedim Şener, çok çarpıcı tespitlerde bulundu.

Nedim Şener'in o açıklaması:

"DERDİ TOPLUMU GERMEK, KAVGA ÇIKARMAK İSTİYOR"

"Adamın derdi toplumu germek. Kavga çıkarmak istiyor. O yüzden sinsi bir provokasyon yapıyor. FETÖ bunu aylar önce, son süreçte de söyledi. Ancak bizim haberimiz olmadı. Kemal Kılıçdaroğlu bunu yaparken 'Gerilimden kaçmak lazım. Sokağa davet edebilirler. O yüzden cinayet bekliyorum' diyor. Çok sinsi, taktiksel bir provokasyon yapıyor. 'Kavga olsun istemiyorum ama siyasi cinayetler olabilir, iktidara bırakmak istemiyorum' diyor. Bu sinsiliktir. Eğer siyasette böyle büyük bir şey bekliyorsan ortalığı bangır bangır ayağa kaldırman lazım. İnsanlar öldürülecek ama gerilim istemiyorum diyorsun? Kafalara bunu üfledi. Bu sinsi bir provokasyondur."

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Nedim Şener: Kemal Kılıçdaroğlu sinsi bir provokasyon yapıyor! ile ilgili etiketler Mete Yarar Nedim Şener Kemal Kılıçdaroğlu siyasi cinayetler iddiası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.