Nedim Şener İYİ Parti'li ismi fena yakaladı

SuperHaber programcısı Nedim Şener, sosyal medya hesabından kendisini hedef alan İYİ Parti'li ismin gerçek yüzünü ortaya çıkardı. İYİ Parti'nin İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi olan Yusuf Ocak'ın geçmişte FETÖ'cü Fuat Avni'ye attığı mesajları paylaşan Şener, "Ne oldu Fuat Avni abin gelmedi mi?" diye sordu.

İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi olan Yusuf Ocak, SuperHaber programcısı Nedim Şener'in FETÖ ile ilgili gerçekleri gün yüzüne çıkarmasından rahatsız oldu. 

Twitter hesabından "Nedim Şener'in depremin FETÖ ile bağlantısını açıklamasını sabırsızlıkla bekliyorum" diye aklınca dalga geçmeye çalışan Ocak'a cevap Şener'den geldi

Yaptığı ufak bir araştırmayla İYİ Parti'li Ocak'ın geçmişteki FETÖ'cü Fuat Avni'ye attığı tweetleri ortaya çıkaran Şener, "Ne oldu Yusuf Ocak Fuat Avni abin gelmedi mi? Yahu bir kere de şaşırtın beni; hep aynısınız ama korkma sadece titre. Buğra abine de selam söyle" diye yazdı.

Nedim Şener İYİ Parti'li ismi fena yakaladı

"2016 İÇİN NEDEN “ZOR BİR YIL OLACAK” DİYE YAZDIN?"

Daha sonra Yusuf Ocak'ın 15 Temmuz hain darbe girişiminin gerçekleştiği 2016 yılında attığı tweetlere dikkat çeken Şener, "2016 için neden “zor bir yıl olacak” diye yazdın, ne biliyordun?" sorusunu yöneltti.

Nedim Şener İYİ Parti'li ismi fena yakaladı - Resim : 2

Nedim Şener İYİ Parti'li ismi fena yakaladı - Resim : 3

Nedim Şener İYİ Parti'li ismi fena yakaladı ile ilgili etiketler Nedim Şener İYİ Parti FETÖ Twitter Yusuf Ocak fuat avni
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.