Nedim Şener: HDP ve CHP bu kızları da raporuna eklesin

Gazeteci yazar Nedim Şener, PKK'nın kaçırdığı küçük yaştaki kızları gündeme getirdi. Şener'in mesajları kısa sürede çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı. İstanbul Sözleşmesi ve LGBT'yi her fırsatta dilinden düşürmeyen HDP ve yardakçılarının bu video karşısında bir yorumda bulunmaması ise dikkatlerden kaçmadı.

Nedin Şener, PKK'lı teröristlerin kandırarak örgüte kattığı çoçuk denecek kadar küçük yaştakığ kız çocuklarının yer aldığı bir propaganda videsunu paylaştı.

Şener, kanlı terör örgütünün her fırsatta öne sürdüğü, propaganda yaptırdığı, canlı bomba olarak kullandığı, örgüt içinde her türlü iğrenç muameleye maruz bıraktığı bu kız çoçuklarının durumunu gözler önüne sererek, "Terörist PKK’nın siyasi ayağı HDP ile iş tutan CHP, dağa götürülen 12-14 yaşındaki kız çocuklarını hazırladığı rapora eklesin; Acaba hangi sorun bu kız çocuklarını dağa çıkardı???" ifadelerini kullandı.

Yaşları küçük, 10 - 15 kız çocuğu başlarına getirilen bir teröristin komut vermesiyle slogan atan kız çocuklarının acı durumuna dikkat çeken Şener, anne ve babaları da uyararak "Çocuklarınızı terörist PKK’dan ve bu çocukların kanı üzerinden siyeset yapan yardakçılarından koruyun" ifadesiyle sözlerini bitirdi.

Şener'in bu paylaşları kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.

Nedim Şener: HDP ve CHP bu kızları da raporuna eklesin

Nedim Şener: HDP ve CHP bu kızları da raporuna eklesin ile ilgili etiketler Nedim Şener PKK YPG terörist Kadın Çocuk küçük yaş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.