Nedim Şener: Fransa’nın 100 yıllık planı için şimdi kullandığı PKK elini yakıyor!

Nedim Şener, bugünkü köşe yazısında Paris'te PKK yanlılarının şiddet olaylarına dönüşen gösterileri üzerinden 100 yıl önceki tarihi hatırlattı. "100 yıl önceki tarih tekerrür ediyor..." diyen Şener, "Fransızlar, işbirlikçi Ermenilerin desteğiyle işgal ettikleri Anadolu’dan 101 yıl önce kovuldular. Ama akılları hala burada. Bugün kullandığı tetikçi ise emperyalistlerin oyuncağı PKK’lılar." ifadelerini kullandı.

Fransa'nın başkenti Paris'te 23 Aralık'ta Ahmet Kaya Kültür Merkezi yakınlarında 3 kişinin can verdiği saldırı sonrası sokaklar karıştı. Otomobilleri ateşe veren ve dükkanlara saldıran PKK yandaşları, polisle çatışmaya girdi. 

Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, bugünkü köşe yazısında PKK yanlılarının şiddet olaylarına dönüşen gösteriler üzerinden 100 yıl önceki tarihi hatırlattı. 

"100 YIL ÖNCEKİ TARİH TEKERRÜR EDİYOR"

"100 yıl önceki tarih tekerrür ediyor..." diyen Şener, "Fransızlar, işbirlikçi Ermenilerin desteğiyle işgal ettikleri Anadolu’dan 101 yıl önce kovuldular. Ama akılları hala burada. Bugün kullandığı tetikçi ise emperyalistlerin oyuncağı PKK’lılar." ifadelerini kullandı. 

İşte Nedim Şener'in köşe yazısının bir bölümü:

"SENARYO AYNI, YÖNETEN AYNI, BU KEZ KULLANILAN PİYON FARKLI"

"Senaryo aynı, yöneten aynı, bu kez kullanılan piyon farklı; Fransızlar 100 yıl önce Ermenileri kullanmıştı şimdi de PKK’lı teröristleri kullanıyor. 

Fransa’nın 100 yıllık senaryosu için bugün kullandığı PKK’lı piyonlar şimdi başkent Paris’i ateşe veriyor.

ANTEP'İN FRANSIZLARDAN KURTULUŞUNUN YIL DÖNÜMÜ

Antep’in Fransızlardan kurtuluş günü olan 25 Aralık’ta, PKK’lıların Fransa’nın başkenti Paris’i ateşe vermesi tarih itibarıyla tesadüf olsa da iki olay arasında 100 yıllık neden-sonuç ilişkisi var.

KULLANDIKLARI MAŞA ELLERİNİ YAKACAK

Şimdi PKK’lı teröristler, ellerinde hem terör örgütü elebaşı Öcalan’ın resmi olan PKK hem de Suriye yapılanması PYD/YPG bez paçavralarıyla Paris sokaklarını ateşe veriyor.

Tüm emperyalist ülkelerinki gibi, Fransa’nın 100 yıl önceki senaryosu nasıl çöktüyse bugün de tamamı çöp olacak. Kullandıkları maşa eninde sonunda kendi ellerini yakacak."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Nedim Şener: Fransa’nın 100 yıllık planı için şimdi kullandığı PKK elini yakıyor! ile ilgili etiketler PKK Fransa Nedim Şener Paris
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.