Nedim Şener açıkladı: Özgür Özel'in patronları kim?

Gazeteci Nedim Şener katıldığı televizyon programında CHP ile eski HDP şimdiki DEM Parti ile iş birliğine ilişkin değerlendirmeler yaptı. Peki Özgür Özel'in patronu kim?

Gazeteci Nedim Şener tvnet'te canlı yayınlanan Net Bakış programında bu hafta CHP ile DEM Parti arasındaki 'yakınlaşma' konusunu değerlendirdi. 

CHP'NİN ÖCALAN PAZARLIĞI 

Terör örgütü PKK'nın kanalına konuşan DEM Parti'nin Eş Başkan Yardımcısı Tayip Temel'in 'CHP ile görüşmenin asıl gündeminin terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan' olduğu itirafını değerlendiren Gazeteci Nedim Şener, "Sorsan CHP 'Demokrasi' için görüştük.' der." ifadelerini kullandı.

"ÖZGÜR ÖZEL PATRONU İÇİN YAPIYOR"

Nedim Şener Özgür Özel'in patronuna dikkat çekerek şöyle konuştu: 

"Ön seçim namus sözünü bile tutmuyorlar. Şehit cenazesine gidip oradan çıkıp HDP ile iş birliğine gidiyorsun. PKK elebaşına özgürlük isteyen kişiler bunlar. Tayip Temel, diyor ki 'Öcalan'ı görüştük'. Bunlar ne? Yerel seçimlere gidiyoruz, bunun Öcalan'ın tecridi ile ne alakası var? CHP'nin ana kitlesi buna evet demez" diyen Şener, "Özgür Özel, tepki alacağını bilerek patronu için bunları yapıyor. Patron böyle istiyor. Patron kim? Parayı verenler" diye konuştu.

Nedim Şener açıkladı: Özgür Özel'in patronları kim? ile ilgili etiketler Nedim Şener Özgür Özel
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.