Nedim Şener, 6'lı Masa'nın KHK vaadinin perde arkasını yazdı! "Dertleri FETÖ'cüleri devlete sokmak"

Nedim Şener, bugünkü "Dertleri 17.960 mağdur değil FETÖ’cüleri devlete sokmak" başlıklı yazısında 6'lı Masa'nın KHK vaadinin ne anlama geldiğini açıkladı. Şener, "Hâlâ devlet içinde temizlenmesi gereken, hatta hükümeti bu konuda eleştirmesi beklenen 6’lı Masa tam tersine FETÖ’cüleri devlete tekrar sokacak adımlar atıyor" dedi.

Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, bugünkü köşe yazısında 6'lı Masa'nın KHK vaadinin perde arkasını yazdı. 

"FETÖ'CÜLERİ DEVLETE TEKRAR SOKACAK ADIMLAR ATIYOR"

"Hâlâ devlet içinde temizlenmesi gereken, hatta hükümeti bu konuda eleştirmesi beklenen 6’lı Masa tam tersine FETÖ’cüleri devlete tekrar sokacak adımlar atıyor." diyen Şener, "6’lı masanın derdi, KHK ile ihraç edilen 17.960 mağdur değil, öyle olsa onu yazarlardı. Onların derdi 58 bini mahkum, 53 bini maddi yardımda bulunan, 43 bini bank asya’ya para yatıran, 37 bin Byloçkçu, 31 bin emniyet mahrem üyesi, 5 bini mahrem imam olan FETÖ’cüyü devlete sokmak." ifadelerini kullandı. 

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

 

Nedim Şener, 6'lı Masa'nın KHK vaadinin perde arkasını yazdı! "Dertleri FETÖ'cüleri devlete sokmak" ile ilgili etiketler Nedim Şener
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.