Nedim Şener, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Davası ile ilgili yapılan algı oyununu böyle deşifre etti

Gazeteci Nedim Şener, "Yanlış haber yalan haberden daha tehlikeli olabiliyor bazen…" sözleriyle başladığı paylaşımında, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Davası üzerinden algı oyunu yapıldığını belirtti.

X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Yeniçağ ve Sözcü gazetesinin 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Davası'nda çıkan yeni karar ile ilgili haberini paylaşan Nedim Şener, algı oyunu yapıldığını söyledi.

Şener gönderisinde şu ifadeleri kullandı:

Yanlış haber yalan haberden daha tehlikeli olabiliyor bazen….
FETÖ’cü darbecilerin tüm suçlardan beraat ettiğini yazmışlar.
Oysa 15 Temmuz Köprü davasında FETÖ’cü darbeci Turgay Ödemiş ve Ahmet Taştan, 35 kez müebbet 1000 yılı bulan hapis cezası verildi. Toplamda 29 kişiye Anayasal Düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüsten ceza verildi.
25 Er’e 12 yıl 6 ay ile 14 yıl 7 ay hapis cezası verildi, tutuklu kaldıkları süre nedeniyle tahliye edildi. 4 kişinin de aldıkları ceza nedeniyle tutuklanmasına karar verildi. Sadece Habip Kiraz, darbeciler tarafından değil kendisi yaralandığı için sanıklara bu konuda beraat kararı verildi.

Algı operasyonu yaparken eline yüzüne bulaştırmışlar

Nedim Şener, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Davası ile ilgili yapılan algı oyununu böyle deşifre etti ile ilgili etiketler Nedim Şener 15 Temmuz Şehitler Köprüsü dava
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.