Neden oyuncu değişikliği yapmadığını açıkladı!

Fenerbahçe teknik direktörü Erwin Koeman, Dinamo Zagreb maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Zagreb ile sahasında 0-0 kaldı ve bir üst tura adını yazdırmayı garantiledi. 

Teknik direktör Erwin Koeman maç sonunda açıklamalarda bulundu. Oyuncu değişikliği yapmamasıyla ilgili soruya Koeman: "Bugün bir takım halinde oynadık. Bazı oyuncularıma nasıl hissettiklerini sordum, onlar da sahada kalmak istediklerini söyledi. Bu akşamki takım 90 dakika boyunca sahada kalmayı hak etti." dedi.

İşte Koeman'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

"Bir sonraki tura adımızı yazdırmayı başardık, hedefimiz de buydu. İyi bir maç çıkardık. Maçın genel resmine baktığımızda memnun edici bir karşılaşmaydı. Maçın nasıl şartlarda oynandığını düşünerek söylüyorum bunu."

"Gol atmakta zorlanıyoruz. Pozisyonlar üretiyoruz ama gole çeviremiyoruz. Biraz şansa da ihtiyacımız var. Bu durumu iyileştirmek için çalışıyoruz. Futbolda kazanmak istiyorsanız, gol atmanız gerekir. Pozisyon üretemiyor olsaydık işimiz daha zor olurdu."

"Kadromuzda gelecek vadeden oyuncular olması önemli ama biraz sabretmeleri gerekiyor. Bugün örneğin Barış 90 dakika oynadı. Onun bugünkü performansından memnunum. Karşısındaki sol bek onun hızından dolayı zorlandı."

Neden oyuncu değişikliği yapmadığını açıkladı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Koeman Dinamo Zagreb
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.