Uçtu uçtu Necip uçtu

Beşiktaş'ın joker ismi Necip Uysal, Antalyaspor beraberliğinde yaptığı asistle yıldızlaştı. Sezona etkili bir başlangıç yapan 29 yaşındaki futbolcu 2.5 yıl aradan sonra gol pası vererek Siyah-Beyazlı taraftarlardan büyük övgü aldı.

Beşiktaş’ın Antalyaspor’la 1-1 berabere kaldığı maçta Larin'e şık bir asist yapan Necip Uysal, 75 maç aradan sonra gol katkısında bulundu. Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe'ye gitmesi, Douglas'ın da kadro dışı bırakılması sonrası sağ bekte görev yapan 29 yaşındaki futbolcu yaptığı asistle sosyal medyada en çok konuşulan isim oldu.

3-0 kazanılan Trabzonspor maçında etkili bir performans sergileyen ve formayı bu hafta da kaptırmayan Necip en son 7 Nisan 2018 tarihinde oynanan ve Beşiktaş’ın 5-1 kazandığı Göztepe maçının 64. dakikasında Tosic’in skoru 3-0'a getiren golün asistini yapmıştı. Opta verilerine göre Necip, Antalyaspor karşısında İlk 35 dakikada 1 asist yaparken, %75 ikili mücadele kazanma başarısı gösterdi ve 5 hava topu mücadelesinin 4'ünü kazandı.

Beşiktaş altyapısından yetişen Necip Uysal, 225 lig maçında 5 gol atıp 10 da gol pası verdi.

YUMUŞACIK OLDUK

Necip'le ilgili Twitter'da yapılan yorumlardan bazıları şunlar:

"Necip Uysal’a parantez açmak lazım. Bu çocuk Beşiktaş’ın evladı. Maaşını da “sizin istediğiniz” seviyeye çekti. Her bölgede çıkıp elinden geleni yapıyor. Sağ bek performansı da iki maçtır ortalamanın çok üzerinde."

"Necip Uysal'ın maaşını düşürmesi öz güvenini acayip yükseltmiş. Trabzon maçında Nwakaeme'yi adım attırmamıştı, bugün de yaptığı asist sonrası herkesin ona sarılması çok güzeldi. Yumuşacık olduk."

"Zlatan İbrahimovic. Tanrı diye ortalıkta dolaşıyorsun yıllardır, hesaba hiç katmadığın bir eleman ile karşılacaksın. Maçtan sonra Ayasofya’da namaza durursun."

TAM BİR JOKER

Öte yandan, Necip Uysal, Beşiktaş formasıyla çıktığı son 50 lig maçında 5 farklı mevkide forma giydi.

Ön libero: 22
Stoper: 14
Sağ bek: 10
Merkez orta saha: 2
Sol bek: 2

 

Uçtu uçtu Necip uçtu ile ilgili etiketler Beşiktaş necip uysal
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.