Necip Uysal, Muriç ile birlikte oynayacak!

Beşiktaş’ın altyapısından yetişen ve yıllardır siyah beyazlılarda kaptanlık yapan Necip Uysal'dan flaş bir hamle geldi. Uysal'ın, Kosova Milli Takımında oynamak için avukatı aracılığı iletişime geçtiği iddia edildi.

Necip Uysal, A Milli Takım konusunda ay yıldızdan kopmaya yakın.

Kosova basınında yer alan habere göre, tecrübeli futbolcunun avukatı aracılığı ile Kosova Futbol Federasyonu ile iletişime geçtiği bildirildi.

2016'dan bu yana FIFA ve UEFA üyesi kabul edilen Kosova, köklerine dönmek isteyen futbolculara kapılarını açıyor.

Ayrıca 2016'dan beri futbolda tanındığı için de futbolcuların geçmiş dönemki milli takım sayıları konusunda sıkıntı yaşanmıyor.

Aile kökleri Kosova'ya dayanan Necip de milli takım tercihini bu yönde yapmak istiyor. Kosova tarafından da onaylanan bu durum sonrası Necip Uysal ve avukatları detaylı bir çalışma hazırlıyor.

GazeteOlle tarafından duyurulan habere göre, Necip ve Kosova buluşmasının EURO 2020 öncesi olması bekleniyor.

NECİP UYSAL'IN MİLLİ KARİYERİ

Necip Uysal Türkiye A Milli Takımı'nda bir kez forma giydi. 3 Mart 2010'da ay yıldızlı formayı giyen Uysal Türkiye A2 takımında 11, U21'de 17, U19'da 12 ve U18'de 12 kez forma giydi. U19 forması altında 2 gole imza attı.

Necip Uysal, Muriç ile birlikte oynayacak! ile ilgili etiketler Milli Takım Kosova
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.