Necip Uysal & Nur Beşkardeşler çifti evlendi

Beşiktaş'ın kaptanlarından Necip Uysal hayatını Nur Beşkardeşler ile birleştirdi. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin nikah şahitliği yaptığı törenle evlendi. Uysal'ı mutlu gününde takım arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Beşiktaş'ın çocuğu Necip Uysal, Nur Beşkardeşler ile evlendi. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Necip Uysal ile Nur Beşkardeşler'in nikah şahitliğini kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi yaptı.

Açıklamada, "Necip-Nur çiftini tebrik eder, kendilerine ömür boyu mutluluklar dileriz" ifadeleri yer aldı.

Necip Uysal & Nur Beşkardeşler çifti evlendi

Bir süredir nişanlı olan Necip Uysal&Nur Beşkardeşler çifti, ligin bitmesinin ardından düğün yapmayı planlıyordu. 2019'dan beri birlikte olan çift, 28 yaşındaki futbolcunun çifte şampiyonlukla tamamladığı sezonun ardından soluğu nikah masasında aldı.

A Milli Takım'da yaşanan koronalı düğün skandalı nedeniyle nikaha kimse davet edilmedi.  Four Seasons Hotel’de gerçekleştirilen törende Başkan Ahmet Nur Çebi, futbolcusunu yalnız bırakmadı. Gelinin şahitliğini ise Ethem Sancak yaptı.

Beşiktaş taraftarları düğün haberinin ardından yeni yenge Nur Beşkardeşler'in kim olduğunu merak etmeye başladı. Arama motorlarına Nur Beşkardeşler'i soran Beşiktaş taraftarları çok fazla bilgiye ulaşamıyor.

Necip gibi Bayrampaşalı olan Nur hanım, 26 yaşında... 

12 sezon Beşiktaş forması giyen Necip Uysal, takımıyla 4 lig ve 3 Türkiye Kupası sevinci yaşadı. Bu sezon ligde 29 maça çıkan 30 yaşındaki futbolcu, 1 gol ve 2 asist üretti.

Necip Uysal & Nur Beşkardeşler çifti evlendi - Resim : 2

Necip Uysal & Nur Beşkardeşler çifti evlendi - Resim : 3

 

Necip Uysal & Nur Beşkardeşler çifti evlendi ile ilgili etiketler Beşiktaş necip uysal Nur Beşkardeşler
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.