Necati Şaşmaz'dan bomba itiraf; Kaza geçirdim kardeşim aramadı...

Yaşadıkları anlaşmazlık nedeniyle kardeşiyle sadece iş değil aile bağı da kopan Necati Şaşmaz, o konuda samimi açıklamalarda bulundu.

Necati Şaşmaz, yıllar önce kardeşi Raci Şaşmaz ile çıktığı yola artık yalnız devam ediyor.

İşte Şaşmaz’ın Hürriyet’e verdiği röportajın bir kısmı:

ÇOCUĞUM OLDU GELMEDİLER

“Küçük kardeşimle görüşmek birkaç kez nasip oldu. Ama ortanca kardeşimle hiç görüşmedim. Ben kaza geçirdim. Gelmedi, aramadı. İkinci çocuğum oldu. Gelmediler. Ama açıkçası bunlar umrumda değil. Gelmezsen gelme anlamında değil. Gelmeyebilir. Bunları ben yapmam. Onlar çocuklarımın amcalarıdır.”

necet

BANA AMCALARINI SORACAKLAR

“Benim yeğenlerim olsaydı kimse onları görmeme engel olamazdı. Belki bunu yaşamış olduğum için, Raci bu duyguları yaşamış olsa ne demek istediğimi anlayacak. Çocuklar büyüdüğünde “Bizim amcamız mı varmış, niye söylemediniz? Sorusuyla karşılaşacağımızdan eminim.”

Necati Şaşmaz'dan bomba itiraf; Kaza geçirdim kardeşim aramadı... ile ilgili etiketler necatişaşmaz racişaşmaz zübeyrşaşmaz kardeşkavgası
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.