Nebahat Çehre'den servetiyle ilgili bomba itiraf!

Muhteşem Yüzyıl dizisi sonrasında oyunculukta ikinci baharını yaşamaya başlayan Nebahat Çehre muhabirlere ilginç açıklamalar yaptı.

Samimi açıklamaları ve mütevazi kimliğiyle öne çıkan Nebahat Çehre geride bıraktığımız gün Etiler’de bir pastanede görüntülendi. Fotoğraflarının çekildiğini fark eden Çehre, kendisini görüntüleyen muhabirlere pastaneden aldığı pastayı ikram etti ve soruları yanıtladı.

GENÇ OLSAK MALİKANE ALIRDIK

Kendisine gelen çok sayıda dizi teklifini reyting canavarına yenik düşmemek adına ince eleyip sık dokuduğunu söyleyen Nebahat Çehre, konunun para olup olmadığını soran muhabirlere; “Parayla pek işim yok, mütevazı hayatım var. Elimizdeki evler gitmesin de genç olsak malikane de alırdık. Kazanç iyi şimdi, bizim dönemimizde para kazanamıyorduk” şeklinde bir açıklamada bulundu.

Usta oyuncu Nebahat Çehre, geçtiğimiz ay Zubizu’nun Four Seasons Bosphorus’ta düzenlenen etkinliğine konuşmacı olarak katıldı.

fft99_mf5515963

Hanımların ağırlıkta olduğu davetteki seminerde konuşan oyuncu çıkışta muhabirlerin kendisine yönelttiği soruları cevaplamıştı. Ticarete atılacağı konuşulan Çehre;

“Ben oyuncuyum ticaretle alakam yok. Çok fazla marka koleksiyon hazırlamamı istedi ama şu an düşünmüyorum” diyerek söylentileri yalanladı. Güzellik sırları sorulan Çehre'den şaşırtıcı bir itiraf da geldi. Her yaşan yaşıtlarına fark atan oyuncu; “Ben kendimi güzel olarak görmüyorum. Sadece yaşımın kadınıyım” dedi. Öte yandan reyting kaygısı yaşamamak adına uzun zamandır bir projede yer almayan Çehre'ye oyunculuğa dönmesi için yüksek ücretin yeterli olup olmadığı sorulunca da; “Para mı ikna eder sizi ne eder? Benim hiç param yok ki… En parasız oyuncu benim. Para için hiçbir şey yapmam. Duygu yoksa orda ben de yokum” ifadelerini kullanmıştı.

Nebahat Çehre'den servetiyle ilgili bomba itiraf! ile ilgili etiketler Nebahat Çehre Yeşilçam Para kazanç
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.