Ne Sabancılar ne de Koçlar! Türkiye'nin en zengin ismini Forbes açıkladı!

Her sene zenginler listesi hazırlayarak kamuoyu ile paylaşan Forbes Dergisi, 2023 yılı verilerine göre de yeni bir liste düzenlemiş olduğunu duyurdu. Birçok kişi o listenin başında Sabancı veya Koç ailelerinden birinin olmasını beklerken kayda geçen o isim şaşkınlık yarattı. İşte Türkiye’nin en zengin ismine ilişkin ayrıntılar…

Her sene onlarca kez dünyanın en zengin isimlerini duyurduğu listeler hazırlayan Amerikan iş dünyası dergisi Forbes, bu sene de kamuoyunu bilgilendirmeye devam ediyor. Senenin 37’nci Milyarderler Listesi’ni yayınlayan Forbes dergisi, dünya genelinde milyarder sayısının bir önceki yıla göre düşüşe geçmiş olduğunu bildirdi.

Yayınlamış olduğu güncel Milyarderler Listesi’ne ilişkin birtakım değerlendirmelerde bulunan Forbes dergisi, son listede milyarder sayısının yüzde 28 oranında gerilediğini ifade etti. Toplamda 500 milyar dolarlık gerilemenin hesaplandığını ifade eden dergi, şu an da güncel verilere göre dünya çapındaki milyarderlerin toplam servetlerinin 12,2 trilyon dolar olduğunu bildirdi. İlgili listede Türk isimlerin de bulundukları gözden kaçmazken Türkiye’nin en zengininin birçok kişi tarafından beklenmedik bir isim olması, şaşkınlık yarattı.

2 BİN 640 KİŞİNİN SERVETİNİ SIRALADI!

Amerikan iş dünyasının en saygın yayınlarından olan Forbes dergisi, 2023 Milyarderler Listesi başlıklı yeni çalışmasını yayınladı. Milyarder sayısının geçtiğimiz yıla oran ile yüzde 28 oranında gerilediğini ve 2 bin 640 kişiye düşmüş olduğunu belirten dergi, kayda geçen toplam servet tutarının da 12,2 trilyon dolar olduğunu bildirdi.

Forbes dergisi tarafından yayınlanan listelerde zirvede yer almaya alışık olan Elon Musk’ın, bu sene 39 milyar dolarlık kayıp yaşadığı ve ikinci sıraya gerilediği görüldü. 180 milyar dolarlık servete sahip olduğu öğrenilen Musk’ın yerini, 211 milyar dolarlık serveti ile LVMH Başkanı Bernard Arnault aldı.

TÜRKİYE’NİN EN ZENGİN İSMİ BELLİ OLDU!

Ne Sabancılar ne de Koçlar! Türkiye'nin en zengin ismini Forbes açıkladı!

Forbes tarafından düzenlenen listelerde Türkiye adına senelerdir birinci sırada yer alan Murat Ülker, bu sene birinciliği kaptırdı. Toplamda 26 Türk ismin yer aldığı listede birinci sıraya SASA Polyester’in sahibi İbrahim Erdemoğlu yerleşti. Erdemoğlu’nun 5,3 milyar dolarlık servete sahip olduğu öğrenildi. Murat Ülker ise 5 milyar dolarlık serveti ile ikinci sırada yer aldı.

Ne Sabancılar ne de Koçlar! Türkiye'nin en zengin ismini Forbes açıkladı! ile ilgili etiketler Forbes Elon Musk Murat Ülker
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.