Ne Rabia Soytürk, Ne Cemre Baysel! En Popüler Kadın Oyuncu Listesinde Zirve Onun!

Gençlik dizileri son dönemin en çok izlenen yapımlarından. Sosyal medyada da bu dizilerin oyuncuları sıklıkla gündeme geliyor. Yeni sezonla birlikte başlayan pek çok dizide rol alan abi ve ablalarını geride bırakan genç oyuncular en popüler kadın oyuncular listesini allak bullak etti. Öyle ki ne Cemre Baysel ne de Rabia Soytürk zirvedeki ismi tahtından indiremedi.

Kardeşlerim Asiye rolüyle 3 sezondur popülerliğini kaybetmeyen Su Burcu Yazgı Coşkun, rakiplerini sollayarak en popüler kadın oyuncular zirvesini bırakmadı. Yaz sezonunda Tozluyaka ve Duy Beni gibi gençlik dizilerinde rol alan rakip oyuncular başarılı performanslarına rağmen bu durumu değiştiremedi. Ne Rabia Soytürk, Ne Cemre Baysel! En Popüler Kadın Oyuncu Listesinde Zirve Onun!

Su Burcu Yazgı Coşkun hakkında atılan sosyal medya iletilerinin toplamı 3 milyon 400 bini geçmiş durumda. Onur Seyit Yaran ile Kardeşlerim dizisinin en çok takip edilen çifti olan Su Burcu Yazgı Coşkun, son dönemde rakipleri olan Cemre Baysel ve Rabia Soytürk gibi isimleri çoktan geçti.

Ne Rabia Soytürk, Ne Cemre Baysel! En Popüler Kadın Oyuncu Listesinde Zirve Onun!

SU BURCU YAZGI COŞKUN'U RABİ SOYTÜRK TAKİP ETTİ

Tozluyaka dizisiyle tanınan Rabia Soytürk hakkında sosyal medyada yapılan paylaşımlar Su Burcu Yazgı Coşkun'un tam 3 kat altında kaldı. Öte yandan Serra Pirinç ie üçüncüşükte kaldı.

Cemre Baysel'in bu yaz sezonunda en çok konuşulan kadın oyuncular listesinde yer aldı. Ancak dizinin erken finali Baysel'in bu durumunu oldukça etkiledi. Destan dizisiyle geçtiğimiz sezona damga vuran Ebru Şahin'in ise hala listede kendine yer bulması ise başarılı oyuncunun hala popülerliğini koruduğunu gösterdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne Rabia Soytürk, Ne Cemre Baysel! En Popüler Kadın Oyuncu Listesinde Zirve Onun! ile ilgili etiketler Su Burcu Yazgı Coşkun kardeşlerim asiye rabia soytürk cemre baysel
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.