Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, hangi kanalda, saat kaçta, uyarlama mı?

Türk televizyon dünyasına heyecan ve merak uyandıran yeni bir yapım olan "Ne Gemiler Yaktım" dizisi, seyircilerle buluştu. Altan Dönmez'in yönetmen koltuğunda oturduğu, Banu Kiremitçi Bozkurt'un kalemiyle hayat bulan bu dizi, ilk bölümüyle birçok izleyicinin dikkatini çekti. Bu çerçevede dizinin konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, hangi kanalda, saat kaçta, uyarlama mı? İşte ayrıntılar...

Televizyon ekranlarında yeni bir soluk, heyecan verici bir hikaye ile karşımıza çıkan "Ne Gemiler Yaktım" dizisi, izleyicileri etkisi altına almaya başladı. Altan Dönmez'in yönetmenliğinde, Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleminden çıkan bu dizi, başrollerinde Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil gibi deneyimli isimleri ağırlıyor. Peki, Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, hangi kanalda, saat kaçta, uyarlama mı? İşte ayrıntılar...

Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, hangi kanalda, saat kaçta, uyarlama mı?

Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler?

Altan Dönmez'in yönetmenliğini üstlendiği, Banu Kiremitçi Bozkurt'un hikayesini ve senaryosunu yazdığı Ne Gemiler Yaktım dizisinin başrollerinde şu isimler yer alıyor:

Deniz Baysal

Devrim Özkan

Berk Hakman

Erkan Kolçak Köstendil

Dizide ayrıca Nazmi Kırık, Mert Denizmen, Onuryay Evrentan, Züleyha Yıldız, Melisa Duru Ünal, Onur Dikmen, Ata Çağan Timur, Süreyya Kilimci, Macit Koper ve Çiğdem Selışık Onat gibi usta oyuncular da rol alıyor.

Ne Gemiler Yaktım konusu ne?

"Ne Gemiler Yaktım" dizisi, annelik dışında hiçbir ortak noktaları olmayan Yasemin (Deniz Baysal) ve Fidan'ın (Devrim Özkan) yollarının kesişmesiyle başlıyor. İki kadının hayatta kalma mücadelesini konu alan dizi, Fidan'ın karanlık geçmişine sahip kocası Rutkay (Berk Hakman) ile baş komiser Toprak'ın (Erkan Kolçak Köstendil) pis işlerini açığa çıkartmak için verdikleri mücadeleyi izleyicilere aktarıyor. Yasemin ve Fidan, birbirlerinden destek alarak hayatlarını tamamen değiştirecek olaylarla karşılaşıyor.

Ne Gemiler Yaktım nerede çekiliyor?

Çekimleri İstanbul'un çeşitli semtlerinde gerçekleştirilen dizi, şehrin atmosferini ve güzelliklerini ekranlara taşıyor.

Ne Gemiler Yaktım hangi kanalda, saat kaçta?

Ne Gemiler Yaktım dizisi, her hafta pazartesi akşamı saat 20.00'de yeni bölümleriyle Show TV Show TV izleyicileriyle buluşuyor.

Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, hangi kanalda, saat kaçta, uyarlama mı? ile ilgili etiketler Show TV dizi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.