Ne Gemiler Yaktım dizisi final yapıyor! Devrim Özkan'dan biten dizisi için sosyal medyada veda paylaşımı geldi!

Ne Gemiler Yaktım dizisinin Fidan'ı Devrim Özkan'dan canlandırdığı karaktere veda paylaşımı geld. Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu Devrim Özkan biten dizisi için yaptığı veda ile takipçilerinden tam not aldı. İşte o duygu yüklü paylaşım...

Show TV'nin kadın hikayesi ile yüreklere işleyen dizisi Ne Gemiler Yaktım ekranlara bu akşam veda ediyor. Pazar akşamları ekranlara gelen Ne Gemiler Yaktım dizisi nasıl bir final ile ekran macerasını sonlandıracak? Dizinin final yapmasının sebebi ne?

Başrollerini Deniz Baysal Yurtcu, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman’ın paylaştığı dizi ilk olarak 4 Aralık 2023 tarihinde ekranlara gelen dizi final kararı aldı ve obaşrol oyuncusundan canlandırdığı karakter için veda paylaşımı geldi. 

Yönetmenliğini Altan Dönmez'in üstlendiği, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı Ne Gemiler Yaktım dizisi yayın hayatına son veriyor. Peki, Ne Gemiler Yaktım dizisi neden bitti, niye final yaptı?

NE GEMİLER YAPTIM DİZİSİ BU AKŞAM FİNAL Mİ YAPIYOR?

Ay Yapım imzalı Ne Gemiler Yaktım dizisi pazar günleri Show Tv’de ekranlara geliyor. Yönetmenliğini Altan Dönmez'in üstlendiği, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı dram türündeki Ne Gemiler Yaktım dizisi bu akşam yayınlanacak bölümüyle ekran macerasına son veriyor. Deniz Baysal Yurtcu, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi oyuncuların yer aldığı dizi ekranlara veda ediyor.

DEVRİM ÖZKANDAN FİDAN'A VEDA PAYLAŞIMI GELDİ

Başka bir evrende başka bir hikayede tekrar diyelim.✨

Ne Gemiler Yaktım dizisi final yapıyor! Devrim Özkan'dan biten dizisi için sosyal medyada veda paylaşımı geldi! ile ilgili etiketler dizi
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.