Ne çok yalan söylüyorlar! İşte son yalanları...

Ekrem İmamoğlu ve CHP'li belediyelerin bir yalanı daha ayaklarına dolandı. İstanbul'da 16 milyon kişinin hafızasını yok sayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 12 yıl sonra bir İBB Başkanı'nın Maltepe'yi ziyaret ettiği yalanı ile algı oluşturmaya kalktılar. Ancak gerçek çok farklıydı. AK Parti'li İBB Başkanı Kadir Topbaş sadece 4 Ekim 2016'da Maltepe'yi ziyaret etmişti. Üstelik Başkan Ali Kılıç da bu haberi sosyal medyadan paylaşmıştı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün Maltepe'deydi. Cevizli'de yapılacak Gösteri ve Spor Merkezi'nde incelemelerde bulunan, STK temsilcileri ve muhtarlarla görüşen İmamoğlu bu ziyaretini sosyal medyadan iliştirdiği bir yalanla birlikte paylaştı. 

İmamoğlu paylaşımında, "Ne yazık ki; Maltepe’ye 12 yıldır İBB Başkanı gelmemiş. Bu kültürü değiştiriyoruz, İBB ayrım gözetmeden tüm ilçelerle uyumlu bir şekilde çalışacak. Bugün Maltepe Belediye Başkanımız @BskAliKilic , muhtarlarımız ve STK temsizcilerimizle bu ilçemiz ile ilgili çalışıyoruz." dedi. 

Ne çok yalan söylüyorlar! İşte son yalanları...

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın paylaşımı da aynı minvaldeydi. O da 12 yıldır hiçbir İBB Başkanı'nın kendilerini ziyaret etmediğini ileri sürüyordu:

"12 yıl aradan sonra Büyükşehir Belediye Başkanı, belediyemizi ziyaret etti
Maltepe’mizin pek çok sorununu birlikte çözmek için söz aldığımız @istanbulbld
Başkanımız  @ekrem_imamoglu ile Cevizli’ye kazandıracağımız Gösteri Merkezi ve Spor Kompleksi arazisinde incelemelerde bulunduk"

Ne çok yalan söylüyorlar! İşte son yalanları... - Resim : 2

Peki gerçek İmamoğlu ve Kılıç'ın dediği gibi mi? Ali Kılıç'ın bundan 4 yıl önce attığı tweete göre tam anlamı ile yalan. 

İşte Kılıç'ın Ekim 2016'da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım. 

Ne çok yalan söylüyorlar! İşte son yalanları... - Resim : 3

"Herşey İstanbul ve halkımız geleceği için. İBB Başkanı Sayın @Kadir_Topbaş ve ilçe belediye başkanlarımızı Maltepe'de konuk ettik. " diyen Kılıç ve onunla aynı yalanı yayan Ekrem İmamoğlu'nun 16 milyon İstanbul'lunun hafızası ile alay ettiği bu saptırmaları AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya'nın gözünden kaçmadı. 

Ne çok yalan söylüyorlar! İşte son yalanları... - Resim : 4

Ve bu yalanı bir kez daha yüzlerine çarpacak bir haber. Bu kez tarih 13 Ağuston 2013. Dönemin İBB Başkanı Kadir Topbaş yine Maltepe'de oluşturulan ve bugün yerinde başta ilçe sakinleri olmak üzere İstanbullulara hizmet eden büyük bir park bulunan dolgu alanında açıklama yapmıştı. 

Ne çok yalan söylüyorlar! İşte son yalanları... - Resim : 5

 

Ne çok yalan söylüyorlar! İşte son yalanları... ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Maltepe ali kılıç Maltepe Belediye Başkanı ibb başkanı kadir topbaş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.