Ne alacaksanız vakit kaybetmeden alın: App Store fiyatlarına KDV zammı geliyor

Türkiye'de yapılan yeni KDV düzenlemesi nedeniyle tüm hizmetler ve ürünler etkilenmeye devam ediyor. Apple'ın marketi App Store'da da fiyatların yükseleceği açıklandı.

Türkiye'de yapılan KDV oranlarındaki artış nedeniyle birçok hizmete zam gelmeye devam ediyor. Apple yaptığı fiyat güncellemesi ile iPhone, Macbook gibi fiziki ürünlerine bu KDV zammını yansıttı. Sırada ise App Store'daki fiyatlar var.

APP STORE FİYATLARI YÜKSELECEK

Donanımhaber'in haberine göre; Apple'dan geliştiricilere gönderilen bir e-postaya göre otomatik yenilenebilir abonelikler hariç olmak üzere, uygulamalar ve uygulama içi satın alımlar için fiyatlandırma Türkiye için 25 Temmuz tarihinde güncellenecek. 25 Temmuz itibariyle App Store’daki KDV oranı yüzde 18’den yüzde 20’ye yükseltilecek.

Apple'dan yapılan bilgilendirmeye göre, bir geliştiricinin uygulamasının veya uygulama içi satın alımının temel satış mağazası Mısır, Nijerya, Tanzanya veya Türkiye'de değilse, fiyatlar ilgili satış mağazaları için artacak. Fiyat değişikliği otomatik yenilenebilir abonelikleri kapsamıyor.

Kısacası zamlar öncesinde App Store'dan yapacağınız alışverişleri yapmanızı tavsiye ediyoruz.

Ne alacaksanız vakit kaybetmeden alın: App Store fiyatlarına KDV zammı geliyor ile ilgili etiketler Apple App Store zam KDV
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.