Ndiaye'den flaş transfer açıklaması!

Sarı kırmızılı ekipten Stoke City'ye transfer olan Badou Ndiaye,kendisi hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili açıklama yaptı.

Devre arası transfer döneminde Galatasaray'dan İngiltere'nin Stoke City takımına transfer olan Badou Ndiaye, hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili açıklama yaptı.

Geçtiğimiz sezon başında Osmanlıspor'dan Galatasaray'a transfer olan ve sarı-kırmızılı takımda gösterdiği başarılı performansla ligin devre arasında İngiliz ekibi Stoke City'ye transfer olan Badou Ndiaye, hakkında ortaya atılan transfer söylentileriyle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yayımladı.

Adı Fenerbahçe ve Beşiktaş ile de anılan eski Galatasaraylı, "Kariyerimin önemli ve pozitif bu zamanında, doğru olmayan haberlerin çıkması hepimizi rahatsız etmektedir. Çıkan haberlerin tamamı yanlıştır, ben hayatımda hiçbir zaman parayı futbolumun ve kararlarımın önüne koymadım. Herkese iyi bir akşam dilerim, önümüze bakalım. Allah hepimizi korusun, hepinizi seviyorum." ifadelerini kullandı.

İşte o açıklama;

Ndiaye'den flaş transfer açıklaması!

Ndiaye'den flaş transfer açıklaması! ile ilgili etiketler Ndiaye
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.