Ndiaye transferinde Galatasaray'a yeni rakip!

Badou Ndiaye'yi kiralamak için girişimlerde bulunduğu bilinen Galatasaray'a yeni bir rakip çıktı. Everton kulübünün, Senegalli yıldızı takıma katmak için Stoke City ile irtibata geçtiği belirtildi.

Galatasaray'ın orta saha bölgesine transfer etmek istediği eski futbolcusu Badou Ndiaye ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Bleacher Report muhabiri Dean Jones, Everton'ın, Stoke City'den ayrılmak isteyen Senegalli yıldızı transfer etmek istediğini iddia etti.

Geçen sezonnun devre arasında Stoke City, Galatasaray'dan 16 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek transfer ettiği 27 yaşındaki futbolcu, takımın Premier Lig'den düşmesinin ardından Championship'te oynamak istemediğini belirterek, ayrılık isteğini yönetime iletmişti. Ancak Stoke City cephesi, oyuncusunu kiralık olarak ayrılmasına sıcak bakmazken, 20 milyon Pound bandındaki teklifleri dikkate alacağı tahmin ediliyor.

 Ndiaye transferinde Galatasaray'a yeni rakip!

Geçtiğimiz günlerde de Ndiaye'nin menajeri William Davilla yaptığı açıklamada, takım ismi vermeden iki Premier Lig kulübünün oyuncusu için teklif yaptığını söylemişti.

Ndiaye transferinde Galatasaray'a yeni rakip! ile ilgili etiketler Galatasaray Everton Transfer stoke city Ndiaye
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.