Karagümrük'ten Ndiaye bombası

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Fatih Karagümrük, geçen sezon Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Stoke City'de olan Senegalli orta saha oyuncusu Badou Ndiaye'yi kadrosuna kattı.

Süper Lig'de Osmanlıspor, Galatasaray ve Trabzonspor formalarıyla top koşturan Badou NDiaye, bu kez Fatih Karagümrük için İstanbul'a geldi. Kırmızı-Siyahlılar'la her konuda anlaşan Senegalli orta saha oyuncusu, sağlık kontrollerinin ardından 1 yıllık kiralık sözleşmeye imza attı. Ndiaye, geçen sezon Trabzonspor formasıyla çıktığı 23 karşılaşmada 1 gol ve 5 asist ile oynamıştı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Bu sezon Karagümrük forması giyecek olan Ndiaye’nin Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi tecrübelerinin yanında Senegal Milli Takımıyla Dünya Kupası deneyimi de bulunuyor.2. Başkanımız Serkan Hurma’nın imza attırdığı Badou Ndiaye’ye Karagümrük formasıyla başarılar dileriz" dendi.

Karagümrük'ten Ndiaye bombası

Karagümrük'ten Ndiaye bombası ile ilgili etiketler Süper Lig Transfer Badou Ndiaye fatih karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.