Nazlı Kayı'nın düğün heyecanı! Hacı Sabancı ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor

2017 yılından beri birlikte olan Densa Holding Başkan Yardımcısı Hacı Sabancı ile sosyetik güzel Nazlı Kayı, 2020 yılının son günlerinde nişanlanmıştı. Koronavirüs salgını nedeniyle nikah için net bir tarif belirleyemeyen çift düğün için hazırlıklara başladı.

Geçtiğimiz Aralık ayında nişanlanıp evlilik yolunda ilk adımı atan, sosyetenin tanınmış isimleri Ömer ve Arzu Sabancı'nın 34 yaşındaki en büyük oğulları 34 yaşındaki iş insanı Hacı Sabancı ile 28 yaşındaki sosyetik güzel Nazlı Kayı, düğünleri için hazırlıklara başladı.

Daha önce pandemi nedeniyle tam bir tarih belirleyemeyen çift, düğün hazırlıkları için kolları sıvadı. Önceki gün gelinlik provasına giden Nazlı Kayı, çektiği bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşarak ''heyecanlı'' olduğunun notunu düştü.

Nazlı Kayı gelinlik provası

Hacı Sabancı, nişan töreninden kısa bir süre önce, üç yıldır aşk yaşadığı Nazlı Kayı'ya romantik bir akşam yemeğinde, tektaş yüzükle evlilik teklifi etmişti. Bu teklif karşısında gözyaşlarına hakim olamayan Nazlı Kayı, "Evet" diyerek, Sabancı ile evliliğe ilk adımı atmıştı.

Nazlı Kayı - Hacı Sabancı

Çiftin nişan müjdesini ilk olarak Hacı Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı, sosyal medya hesabından yaptığı sürpriz paylaşımla vermişti. Arzu Sabancı, müstakbel gelini Nazlı Kayı ve oğlu Hacı Sabancı'nın baş harflerinin yer aldığı peçetenin fotoğrafını nazar boncuğu emojisi koyarak duyurmuştu.

Arzu Sabancu


Yaklaşık üç yıldır aşk yaşayan Nazlı Kayı ile Hacı Sabancı, evlilik yolunda ilk adımı attıkları nişan töreninden kareleri sosyal medya hesaplarından paylaşmışlardı.

Nazlı Kayı nişan

Nazlı Kayı, Sabancı ile birlikte çekilen bu karesine, "Aşkın olduğu yerde yaşam da vardır" notunu düşmüştü.

Nazlı Kayı HAcı Sabancı nişan

 

 

 

Nazlı Kayı'nın düğün heyecanı! Hacı Sabancı ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor ile ilgili etiketler Hacı Sabancı Arzu Sabancı Düğün Nisan nazlı kayı pandemi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.