Nazlı Çelik'e canlı yayında sürpriz!

Star TV Ana Haber sunucusu Nazlı Çelik'e ekip arkadaşları, canlı yayında doğum günü sürprizi yaptı. Çelik, bir anda pastayla gelen arkadaşlarını görünce neye uğradığını şaşırdı.

Star TV Haber genel yönetmeni ve ana haber sunucusu Nazlı Çelik'e ekip arkadaşları tarafından büyük bir sürpriz yapıldı. Çelik, canlı yayında doğum gününün yapılmasına çok şaşırdı.

BİR ANDA STÜDYOYA GİRDİLER

Uzun yıllardır Türkiye'nin en başarılı ana haber sunucularından biri olan Çelik, yayın sandalyesinde otururken birden çalan müzik ve ekip arkadaşlarının içeri girmesiyle neye uğradığını şaşırdı. Elindeki pasta ile stüdyoya gelen Star Haber ekibi, güzel sunucuya duygu dolu anlar yaşattı.
fft1_mf148741_1

<dİv>INSTAGRAMDAN PAYLAŞTI

Nazlı Çelik bu anların bir videosunu daha sonra kişisel Instagram hesabından, "Yıllarımı geçirdiğim canım çalışma arkadaşlarımın güzel sürprizi... İyi ki varlar, iyi ki bu yolda benimleler" notuyla paylaştı. Video kısa sürede büyük beğeni aldı ve sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu.

NAZLI ÇELİK KİMDİR?

1977 doğumlu sunucu Nazlı Çelik ilk ve ortaokul eğitimini İstanbul’da, lise eğitimini ise İsviçre’de, üniversite eğitimini ise Amerika’da bitirmiştir. 2006 senesinden itibaren Star Haber sunuculuğunu gerçekleştiren Nazlı Çelik, 14 Şubat 2015 yılında Serdar Bilgili ile evlenmiştir. Nazlı Çelik İstanbul doğumludur.

NTV Haber'de polis adliye muhabirliği yaptı. 2002 yılında Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığı'nın davetlisi olarak Beyaz Saray ve Pentagon gezilerini içeren bir eğitim gördü. 2005 yılında Erdoğan Aktaş'la beraber Kenan Işık döneminde Star TV'ye geçti ve 2006 yılından beri Star Haber'i sunuyor. 2008 yılında Uğur Dündar Star Haber'i sunduğu kısa zamanlarda muhabirlik yapan Nazlı Çelik, hafta sonu haberleri sundu. 2011 yılında hafta içi haberciliğine geri döndü.

16 Mart 2016 tarihinde Mardin Nusaybin'e giden Nazlı Çelik, orada yaşanan olayları yaşayarak anlattı. Bu olayların ardından Nisan'ın başında Hakkari, Yüksekova'ya gitti. O bölgede yaşananları da haber yaptı. 1999 yılında Burak Öztarhan ile evlendi ve 2012 yılında boşandı. Ardından 14 Şubat 2015 tarihinde Serdar Bilgili ile Madrid'de evlenmiş 6 ay sonra boşanmıştır.

Nazlı Çelik'e canlı yayında sürpriz! ile ilgili etiketler Haber nazlıçelik doğumgünü sürpriz startv
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.