Nazlı Canyurt Beşiktaş'tan özür diledi

beIN SPORTS'un spikerleri Nazlı Canyurt, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın için kullandığı 'x teknik adam' yorumu nedeniyle özür diledi. Yayıncı kuruluşun güzel ekran yüzü, Siyah-Beyazlı taraftarların ve yönetimin tepkisini çekmişti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın için "x teknik adam" demesiyle gündeme gelen beIN Sports'un sempatik sunucusu Nazlı Canyurt, tepki çeken ifadesi nedeniyle özür diledi. Twitter'dan bir açıklama paylaşan Canyurt, şu ifadeleri kullandı:

"Fatih Karagümrük-Galatasaray maçından sonra Deniz Çoban ile Bein Sports stüdyolarında gerçekleştirdiğimiz yayın esnasında söylediğim sözlerin ardından Beşiktaş camiasının yaptığı açıklamaları üzüntüyle takip ettim. Canlı yayındaki ifadelerim çarpıtıldığı için tam anlamıyla bir yanlış anlaşılmanın söz konusu olduğu düşüncesindeyim.

Sayın Ahmet Nur Çebi'nin sözlerinden anlıyorum ki, Sayın Sergen Yalçın'ı ve Beşiktaş camiasını istemeden de olsa incitmişim. Çok üzgün olduğumu belirtmek isterim."

Nazlı Canyurt Beşiktaş'tan özür diledi

Nazlı Canyurt Beşiktaş'tan özür diledi ile ilgili etiketler Beşiktaş Sergen Yalçın Nazlı Canyurt
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.