Nazım Sangare Beşiktaş derbisinde yok

Sağ bekte iki milli yıldızını da sakatlığa kurban veren Fenerbahçe'de Nazım Sangare'nin arka adalesinde yırtık çıktı. Gökhan Gönül'ün ise Beşiktaş derbisine yetişme ihtimali bulunuyor. Sarı-Lacivertliler bu iki isimden derbide de yararlanamazsa gözler bir kez daha Lemos'ta olacak.

Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Nazım Sangare'nin arka adalesinde ikinci derece yırtık tespit edildi. Milli sağ bekin sahalardan 2 hafta uzak kalması bekleniyor.

Gençlerbirliği maçı öncesi ağrıları nedeniyle antrenmanı yarıda bırakan 24 yaşındaki futbolcu Ankara’ya götürülmemişti. Nazım'ın bugün çekilen MR sonucuna göre Beşiktaş derbisinde oynaması imkansız görünüyor.

Sarı-Lacivertliler'in bir diğer sağ beki Gökhan Gönül'ün de sakatlığı devam ediyor. Tecrübeli yıldızın derbiye yetişme ihtimali var. Teknik direktör Erol Bulut, iki sağ bekin yokluğunda Gençlerbirliği'ne karşı Lemos'u bu bölgede kullanmıştı.

Nazım Sangare Beşiktaş derbisinde yok ile ilgili etiketler Nazim Sangare Fenerbahçe Erol Bulut Mauricio Lemos
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.