Naz Elmas ile Erol Özmandıracı'nın boşanma nedeni ortaya çıktı! İşte şoke eden detay

Haziran Gecesi, Doktorlar, Nefes, Ay Tutulması, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Evlilik Hakkında Her Şey gibi yapımlarda canlandırdığı rollerle tanınan 38 yaşındaki oyuncu Naz Elmas ile kendisinden 17 yaş büyük olan iş insanı Erol Özmandıracı'nın evliliklerinde kriz yaşadıkları ve boşanacakları iddia edilmişti. 15 Aralık 2019'da hayatını birleştiren Naz Elmaz ile Erol Özmandıracı çiftinin boşanma nedeni belli oldu. İşte detaylar...

15 Aralık 2019'da görkemli bir düğün töreniyle evlenen Naz Elmas ve Erol Özmandıracı'nın evliliklerinde kriz çıktığı ve bir süredir boşanacakları konuşuluyordu. İkili hakkında ortaya atılan iddialar doğru çıktı.

Takvim Saklambaç'tan Aydın Hamza'nın haberine göre; 15 Aralık 2019'da Esma Sultan Yalısı'nda görkemli bir düğün töreniyle evlenen Naz Elmas ve Erol Özmandıracı kısa bir süre önce ayrılık kararı aldı.

Naz Elmas ile Erol Özmandıracı'nın boşanma nedeni ortaya çıktı! İşte şoke eden detay

NAZ ELMAS'IN ÇOCUK İSTEĞİNE EROL ÖZMANDIRACI SICAK BAKMADI

Naz Elmas ile Erol Özmandıracı’nın aniden ayrılma nedeni ortaya çıktı. 38 yaşındaki güzel oyuncu, üç yıllık eşinden çocuk istedi. 55 yaşındaki iş insanı, bu isteğe karşı çıkınca evlilikte sona gelindi.

EROL ÖZMANDIRACI BABA OLMAK İSTEMEDİ

Kriz, 38 yaşındaki oyuncunun anne olmak isteğini kendisinden 17 yaş büyük eşine söylemesiyle başladı. Önceki evliliği ve sevgilisinden birer çocuğu olan Erol Özmandıracı, "Ben çocuk istemiyorum" deyince ipler gerildi.

Naz Elmas ile Erol Özmandıracı'nın boşanma nedeni ortaya çıktı! İşte şoke eden detay - Resim : 2

BİRBİRLERİNİ SİLDİLER

Birbirlerini sosyal medyada takipten çıkan çiftten Naz Elmas, eşiyle birlikte çekilmiş ve sosyal medyada paylaştığı tüm fotoğrafları da sildi. Güzel oyuncunun halen soyadını taşıdığı Erol Özmandıracı ise bir süre önce yakın arkadaşları ile birlikte gittiği ABD'den boşanma davası nedeniyle döndü.

 

Naz Elmas ile Erol Özmandıracı'nın boşanma nedeni ortaya çıktı! İşte şoke eden detay ile ilgili etiketler Naz Elmas boşanma evlilik Erol Özmandıracı kriz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.