Naz Aydemir Akyol'dan A Milli Voleybol Takımı'na duygusal veda...

Naz Aydemir Akyol: "Birlikte geçirdiğimiz çok zor bir yılın son dakikalarına girerken tüm kalbimle ülkemiz ve tüm dünyamız için sağlık eşit yaşam ve eğitim hakkı, çocuklarımız için umut dolu bir dünya diliyorum. 2022'ye sayılı dakikalar kala kendi spor hayatımla ilgili bir bilgiyi de sizlerle paylaşmak istedim. Benim için 2004 yılından bu yana çok büyük bir gururla taşıdığım milli formama artık veda vakti geldi."

Naz Aydemir Akyol, 2004 yılından beri formasını giydiği A Milli Voleybol Takımı'na veda ettiğini açıkladı. Türk voleybolunun önemli isimlerinden Naz, kararını Twitter hesabından şu sözlerle duyurdu:

"Birlikte geçirdiğimiz çok zor bir yılın son dakikalarına girerken tüm kalbimle ülkemiz ve tüm dünyamız için sağlık eşit yaşam ve eğitim hakkı, çocuklarımız için umut dolu bir dünya diliyorum. 2022'ye sayılı dakikalar kala kendi spor hayatımla ilgili bir bilgiyi de sizlerle paylaşmak istedim. Benim için 2004 yılından bu yana çok büyük bir gururla taşıdığım milli formama artık veda vakti geldi."

"17 sene boyunca çalışma fırsatı bulduğum federasyon başkanları ve yöneticilerime, teknik ekip, sağlık ekibi ve gururla formayı birlikte terlettiğim takım arkadaşlarıma; Pamir'in doğumundan sonra bana her türlü imkanı ve kolaylığı sağlayan federasyon başkanımız Mehmet Akif Üstündağ ve yönetim kuruluna; her maçımızda desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Türk halkına her şey için çok teşekkür ederim."

Naz Aydemir Akyol'dan A Milli Voleybol Takımı'na duygusal veda...

Fenerbahçe Opet forması giyen 1990 doğumlu voleybolcu, eski milli basketbolculardan Cenk Akyol'la evlenmişti. Çiftin Pamir adında bir erkek çocuğu var. Yıldız isim aynı zamanda Manchester City'de forma giyen İlkay Gündoğan'ın da kuzeni..

Tokyo 2020'de A Milli Takım'ın formasını giyen tecrübeli isim Eczacıbaşı ve VakıfBank formaları da giydi. Türk voleybolunun en kariyerli ismi olarak dikkat çeken Naz Aydemir Akyol'a SuperHaber olarak nice başarılar dileriz.

Naz Aydemir Akyol'dan A Milli Voleybol Takımı'na duygusal veda... ile ilgili etiketler filenin sultanları A Milli Kadın Voleybol Takımı naz aydemir akyol
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.