Navigasyonda şampiyonluk kutlaması!

Spor Toto Süper Lig'in son 1 hafta kala şampiyon Beşiktaş... Siyah beyazlı ekip yarın Antep deplasmanında 4-0 kazandı ve 2016/17 sezonunun şampiyonu oldu. Şampiyonluğu kutlayan Beşiktaş taraftarı bu kez farklı bir yöntem kullandı. Bu kutlama diğerlerinden çok farklı...

Başarılı bir sezonun ardından ligin bitimine 1 hafta kala Beşiktaş şampiyon oldu. Zorlu bir sezon geçiren siyah beyazlı takım mutlu sona ulaştı. Kara Kartal Gaziantepspor maçını 4-0 kazanmayı başardı. 2016/2017 Turgay Şeren Sezonu'nun şampiyonu Kara Kartal oldu.

Beşiktaş'ın coşkulu taraftarı şampiyonluk kutlamalarına sokakları doldurdu. Her seneki kutlamalarda olduğu gibi sokakları dökülen siyah beyazlı taraftarlar bu seneki kutlamalara çok farklı birini daha ekledi.

beAiktaA_Aampiyon_navigason

NAVİGASYONDA ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI

Bir yerden başka bir yere giderken günümüzün en önemli yardımcılarından biri olan navigasyonlar bu kez Beşiktaşlı taraftarların şampiyonluk kutlama alanı oldu. Navigasyonda şöförlerin birbirilerini yoldaki sorunlar karşısında uyarması için not bırakma özelliğini Beşiktaşlı taraftarlar şampiyonluk kutlamaları için kullanınca ortaya renkli görüntüler çıktı.

Navigasyonda şampiyonluk kutlaması! ile ilgili etiketler Beşiktaş şampiyon navigasyon kutlama