Navalny’nin ev ve ofislerine şok baskınlar!

Almanya'daki tedavisi sona erip Rusya'da döndükten sonra havalimanında gözaltına alınan muhalif lider Alexei Navalny'nin ev ve ofislerine polis baskını düzenlendi.

Alexei Navalny'nin başkent Moskova’da bulunan dairelerine ve kurucusu olduğu Yolsuzlukla Mücadele Vakfının ofislerine polis baskın yaptı.

Yolsuzlukla Mücadele Vakfının Müdürü İvan Jdanov, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, polisin ofislerde arama yaptığını ve bu baskınların epidemiyolojik kurallarını ihlal ettiğini ifade etti.

NELER OLMUŞTU?

Rusya’nın Tomsk kentinden Moskova’ya gitmek üzere uçağa binen Alexei Navalny, yolculuğu sırasında fenalaşmıştı.

Uçak Omsk kentine iniş yapmıştı. Burada hastaneye kaldırılan Navalny daha sonra zehirlendiği iddialarıyla Almanya’nın başkenti Berlin’deki Charite Hastanesi’ne özel uçakla nakledilmişti.

Navalny, 23 Eylül 2020’de Berlin’deki hastaneden taburcu edildi ve ülkesine döndü ancak uçağı Rusya'ya iniş yaptıktan sonra havalimanında gözaltına alındı ve Rus mahkemesi, muhalif liderin 30 gün boyunca gözaltında kalmasına karar verdi.

Navalny’nin ev ve ofislerine şok baskınlar! ile ilgili etiketler Rusya Navalny baskın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.