NATO zirvesinde diplomasi trafiği... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macron ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya geldi. NATO zirvesinde yoğun bir diplomasi trafiği yürütecek Erdoğan, bugün saat 18.45'te ABD Başkanı Bİden ile bir araya gelecek.

NATO Liderler Zirvesi'deki temaslarını sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile görüştü.

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya’daki NATO ve Hükûmet Başkanları Zirvesi'ndeki ikili temasları kapsamında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya geldi." denildi.

DİPLOMASİ TRAFİĞİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Madrid temaslarında ayrıca Birleşik Krallık Başbakanı Boris Johnson, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Hollanda Başbakanı Mark Rutte, Avusturya Başbakanı Karl Nehammer ve Avrupa Konseyi Başkanı Charles Michel ile bir araya gelmesi bekleniyor.

ERDOĞAN İLE BIDEN ARASINDAKİ GÖRÜŞME SAAT 18.45'TE

Beyaz Saray, ABD Başkanı Joe Biden'ın NATO Zirvesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile TSİ 18.45'te görüşeceğini duyurdu. Görüşmenin yaklaşık 1 saat sürmesi bekleniyor.

NATO zirvesinde diplomasi trafiği... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macron ile görüştü ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan macron görüşme
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.