NATO Zirvesi için Belçika'ya giden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sürpriz karşılama!

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO zirvesi ve bir dizi temas için Belçika'nın başkenti Brüksel'e gelişinde büyük bir sürprizle karşılaştı... Resmi töreninin dışında eski Trabzonsporlu futbolcu Yattara da havalimanına karşılamaya gelmişti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO zirvesi ve bir dizi temas için Belçika'nın başkenti Brüksel'e gelişinde büyük bir sürprizle karşılaştı... Resmi töreninin dışında eski Trabzonsporlu futbolcu Yattara da havalimanına karşılamaya gelenler arasındaydı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı böyle karşıladılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı"na katılmak üzere, özel uçak "TUR" ile TSİ 21.15'te Belçika'nın başkenti Brüksel'e geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı böyle karşıladılar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı"na katılmak üzere, özel uçak "TUR" ile TSİ 21.15'te Belçika'nın başkenti Brüksel'e geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Brüksel Abelag Havalimanı'nda Belçika Devlet Protokol Müdür Yardımcısı Alain van Gucht, Türkiye NATO Daimi Temsilcisi Büyükelçi Fatih Ceylan, Türkiye Avrupa Birliği Daimi Temsilcisi Büyükelçi Faruk Kaymakcı, Türkiye'nin Brüksel Büyükelçisi Hakan Olcay, NATO Genel Sekreter Yardımcısı Tacan İldem, NATO nezdinde Türk Askeri Temsil Heyeti Başkanı Koramiral Serdar Dülger ve diğer yetkililer karşıladı.

erdogIan_yattara

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Abelag Havalimanında karşılayanlar arasında eski Trabzonsporlu yıldız futbolcu Ibrahim Yattara'da vardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yattara'yla bir süre sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Cumhurbaşkanı Resmi Fotoğrafçısı Yasin Bülbül Instagram hesabından o fotoğrafı paylaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı böyle karşıladılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile Milli Savunma Bakanı Fikri Işık da Brüksel'e geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı böyle karşıladılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı böyle karşıladılar

Türk vatandaşları Erdoğan'ı karşılamak için toplandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı böyle karşıladılar

Brüksel Belediye Başkanı Yvan Mayeur'ın "Herhangi bir toplanmaya izin vermeyeceği" yönündeki açıklamasına rağmen, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılamak isteyen Türkler, Steigenberger Oteli'nin önünde akşam saatlerinde bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı böyle karşıladılar

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) yetkililerinin talebi üzerine otel yakınındaki Stephanie Meydanı'na geçen Türkler, Belçika polisinin yoğun güvenlik önlemleri aldığı bölgede, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelişini bekledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı böyle karşıladılar

Türk bayrakları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posterlerini taşıyan Türkler, sık sık Erdoğan lehine slogan attı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı böyle karşıladılar

Stephanie Meydanı'nda bekleyen vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı otele girişi sırasında görme fırsatı bulamadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı böyle karşıladılar

MACRON, MERKEL VE MAY İLE GÖRÜŞECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brüksel'deki ikili görüşmeleri çerçevesinde, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Almanya Şansölyesi Angela Merkel ve Birleşik Krallık Başbakanı Theresa May ile görüşecek.

Erdoğan, "NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı"na katılmak üzere geldiği Belçika'nın başkenti Brüksel'de NATO programı ve zirve kapsamında ikili görüşmeler gerçekleştirecek.

Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Erdoğan, Wiltcher's Steigenberger Otel'de Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüşecek.

Daha sonra yeni NATO Karargah Binası'nda Birleşik Krallık Başbakanı May ile görüşecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından Almanya Şansölyesi Merkel ile bir araya gelecek.

NATO Zirvesi için Belçika'ya giden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sürpriz karşılama! ile ilgili etiketler Erdoğan NATO Brüksel yattara
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.