NATO: Soğuk savaştan beri en büyük askeri yığınakla karşı karşıyayız

Sınırın kaynama noktasına geldiği Rusya-Ukrayna kriziyle ilgili son değerlendirmeleri yapan NATO'dan Genel Sekreter Jens Stoltenberg yeni açıklamalar yaptı. Stoltenberg, “Soğuk savaştan beri en büyük askeri yığınakla karşı karşıyayız” dedi.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rusya-Ukrayna kriziyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Jens Stoltenberg, “Rusya'nın uçurumun eşiğinden dönmesi için çok geç değil” derken, Rusya’nın Avrupa ülkelerinin savunma ilkelerine itiraz edip yanlış olduğunu ispatlamaya çalıştığını belirtti. "Soğuk savaştan beri en büyük askeri yığınakla karşı karşıyayız" açıklaması yapan Stoltenberg, "Rusya daha önce de güç kullanmaktan çekinmedi bu yüzden Doğu Avrupa'da daha uzun vadeli planlar yapmalıyız. Moskova’nın açıklamalarına temkinli iyimserlikle yaklaşıyoruz" dedi.

“Ukrayna'ya saldırı sistemleri kurma planımız yok” diyen NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Ukrayna sınırında Rus askeri yığınağı olacağını öngördüklerini ve bunun gerçekleştiğini söyledi.

Ayrıntılar geliyor...

NATO: Soğuk savaştan beri en büyük askeri yığınakla karşı karşıyayız ile ilgili etiketler Rusya NATO Ukrayna NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.