NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Putin'in kısmi seferberlik kararı tehlikeli ve sorumsuzca!

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, ''Putin'in kısmi seferberlik kararı tehlikeli ve sorumsuzca'' açıklamasında bulundu.

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, ''Putin'in kısmi seferberlik kararı tehlikeli ve sorumsuzca. Putin çok tehlikeli bir söylem kullanıyor, nükleer savaşı kullanamaz. NATO olarak saldırıya uğrayan bir ülkeyi savunmamız meşrudur. Putin'in açıklamaları savaşın planına uygun gitmediğini gösteriyor. Seferberlik ilanı Putin'in büyük bir hata yaptığını gösteriyor'' açıklamasında bulundu.


NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'in açıklamalarında satır başlıkları;

Putin çok tehlikeli bir söylem kullanıyor, nükleer savaşı kullanamaz. NATO olarak saldırıya uğrayan bir ülkeyi savunmamız meşrudur.

Putin'in açıklamaları savaşın planına uygun gitmediğini gösteriyor. Seferberlik ilanı Putin'in büyük bir hata yaptığını gösteriyor.

 

 

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Putin'in kısmi seferberlik kararı tehlikeli ve sorumsuzca! ile ilgili etiketler NATO Rusya Stoltenberg
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.