Nasuh Mahruki Kurucusu Olduğu AKUT'tan Kovuldu!

Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan 2016 yılında istifa eden Nasuh Mahruki sosyal medyadan yaptığı açıklamada AKUT'tan kovulduğunu açıkladı. Mahruki AKUT'tan kovulma hikayesini şöyle anlattı:

AKUT Başkanlığı'ndan geçtiğimiz yıllarda istifa eden Nasuh Mahruki, bugün yaptığı paylaşımla kurucusu olduğu AKUT'tan kovulduğunu söyledi. Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Mahruki, "AKUT’tan, AKUT’un büyük harf yazılması gerektiğini bile bilmeyen birinden gelen bir eposta ile atıldığımı öğrendim." dedi.

NASUH MAHRUKİ AKUT'TAN KOVULDU!

Sosyal medyadan art arda paylaşımlar yapan Mahruki, gelişmeyi, 'AKUT’tan, AKUT’un büyük harf yazılması gerektiğini bile bilmeyen birinden gelen bir eposta ile atıldığımı öğrendim' diyerek duyurdu.

"AKUT Disiplin Kurulu, istifaya zorlandığım günlerden beridir taraflı, adaletsiz, yönetmeliğe aykırı kararlar alıyor' diyen Mahruki, 'İstifaya zorlandığım süreçte hakkımda söylenen yalanlar için benim açtığım ve belgelerle yüzde 100 haklı olduğum disiplin soruşturmalarını 4 yıl boyunca bitirmeyip yandaşlarını korumak için sümenaltı ettiler ama benim atılma kararımı hiç utanmadan sıkılmadan oy çokluğuyla çıkardılar' sözlerini kullandı.

 

Nasuh Mahruki Kurucusu Olduğu AKUT'tan Kovuldu! ile ilgili etiketler AKUT nasuh mahruki
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.