NASA bu sefer Güneş'i somurturken yakaladı!

Daha önceden Güneş'i gülümserken yakalayan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), bu sefer de somurtan fotoğrafını paylaştı. Sosyal medyada üzerinden paylaşılan bu görüntü, kısa sürede viral oldu.

Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi'nin (NASA) Güneş Dinamikleri Gözlemevi, geçtiğimiz günlerde güneşi gülümserken yakalamıştı. Şimdide Güneş'i somurturken yakalayan Güneş Dinamikleri Gözlemevi, paylaştığı bu fotoğrafta ultraviyole (morötesi) ışığın sayesinde görülebilen koyu lekeler ile büyük delikler göze çarpıyor. Güneş rüzgarının hızlı olması sebebiyle bu tarz lekeler görülmektedir.

NASA bu sefer Güneş'i somurturken yakaladı!

"Güneş’in modu düşmüş gibi görünüyor"

NASA’ya bağlı Güneş Dinamikleri Gözlemevi’nin Twitter üzerinden paylaştığı fotoğrafa “Geçen ay gülümseyen yüzünün ardından Güneş’in modu düşmüş gibi görünüyor” ifadesine yer verildi.

NASA, Twitter kullanıcılarından Güneş'in somurtan hâlini yansıtan bu görsel için bir manşet / altyazı / içerik hazırlamasını istedi. İşte kullanıcıların hazırladığı içerikler;

NASA bu sefer Güneş'i somurturken yakaladı! - Resim : 2

NASA bu sefer Güneş'i somurturken yakaladı! - Resim : 3

 

 

 

NASA bu sefer Güneş'i somurturken yakaladı! ile ilgili etiketler NASA
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.