Nargile içerken istifini bozmayan Hadi Özışık'tan özeleştiri

Sedat Peker ile yaptığı telefon görüşmesinin kaydı yayınlanan gazeteci Hadi Özışık, özeleştiri yaptı. Hatasının mesafeyi koruyamamak olduğunu ifade eden Özışık, bunun farkına videoyu izleyince vardığını ve kendisiyle yüzleştiğini söyledi.

Sedat Peker'in görüşme kaydını yayınladığı Hadi Özışık, yeni bir açıklamada bulundu.

Barış Yarkadaş'a konuşan Özışık, "Beni Sedat Peker aradı ben değil, görüşmenin kaydedildiğimi bilmiyordum. Biz normal, bir gazeteci olarak sohbet yaptım. Benim oradaki hatam mesafeyi koruyamamak. Videoyu izleyince bunu fark ettim, kendimle yüzleştim" ifadesini kullandı.

TV100 ekranlarında yayınlanan Sağlı Sollu adlı programda Hadi Özışık'la konuşmasını anlatan Yarkadaş, şunları söyledi:

"Hadi Özışık'la konuştum. Söylediği şey şu: 'Beni Sedat Peker aradı, ben değil. Ben kaydedildiğimi bilmiyordum. Biz normal, bir gazeteci olarak sohbet yaptım. Benim oradaki hatam mesafeyi koruyamamak. Videoyu izleyince bunu fark ettim kendimle yüzleştim.' Hadi Özışık süreç bitene kadar televizyona çıkmayacağını, Bakan Soylu'ya bilerek bilmeyerek zarar vermek maksatı olmadığını söyledi. Bunlar Hadi Özışık'ın sözleri."

NE OLMUŞTU?

Sedat Peker “Kıymetli dostlarım, İnternethaber sitesinin sahibi olan Hadi Özışık - Süleyman Özışık kardeşler en yakınları olan Süleyman Soylu'yla benim aramda aracılık yaptıklarını yalanlamışlar. 'Söyleyen şerefsizdir' demişler. Ben kimseye hile yapmam, ancak kendimi de rezil duruma düşürmem" notuyla Hadi Özışık ile yaptığı görüşmenin görüntü kaydını yayınlamıştı.

Peker’in ikinci mesajında da Özışık ile yaptığı başka bir telefon görüşmesinin görüntü kaydına yer verilmişti.

 

Nargile içerken istifini bozmayan Hadi Özışık'tan özeleştiri ile ilgili etiketler Sedat Peker Barış Yarkadaş Hadi Özışık TV100
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.