Napoli Beşiktaş maçı ne zaman ve hangi şifresiz kanalda?

Şampiyonlar Ligi'nde iki puanı bulunan Beşiktaş deplasmanda Napoli ile karşılaşacak. Peki zorlu mücadele ne zaman onanacak ve hangi kanaldan şifresiz yayınlanacak?

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde en kritik maçlarından birine çıkyıor. Siyah-beyazlılar Napoli deplasmanında en az 1 puan alıp gruptaki iddiasını sürdürme peşinde.

Beşiktaş ile Napoli arasında San Paolo'da oynanacak olan maç 19 Ekim Çarşamba günü saat 21.45'te başlayacak. Zorlu mücadeleyi futbolseverler Tivibuspor'dan şifreli olarak izleyecek. Detaylı bilgileri buraya tıklarak öğrenebilirsiniz.

Napoli Beşiktaş maçı ne zaman ve hangi şifresiz kanalda?

GRUPTA SON DURUM

Grupta üçüncü maçlar öncesi Beşiktaş iki puanla ikinci sırada yer alırken Napoli, topladığı 6 puanla zirvede yer alıyor. Gruptaki ilk maçında Benfica ile deplasmanda karşılaşan Siyah-Beyazlılar, sahadan Talisca’nın maçın son anlarında attığı frikik golüyle 1-1’lik eşitlikle ayrılmıştı. İkinci maçta Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’i Vodafone Arena’da ağırlayan Kartal, Quaresma’nın golüyle öne geçmiş ama rakibin golüne engel olamayarak sahadan 1-1 berabere ayrılmıştı. Napoli, gruptaki ilk maçında deplasmanda Dinamo Kiev’i 2-1 yenmiş, ikinci maçında ise Benfica’yı sahasında 4-2 mağlup etmişti. Beşiktaş, deplasmanda oynayacağı Napoli maçından avantajlı bir skorla ayrılmayı hedefliyor.

Beşiktaşımız, Napoli deplasmanında... Siyah-beyaza adanmış bütün hayatlar için bastır Kara Kartal...@ChampionsLeague #UCL #Beşiktaş pic.twitter.com/DGpFoPDZ3o

— Beşiktaş JK (@Besiktas) 17 Ekim 2016

NAPOLİ'DE SON DURUM

İtalyan temsilcisi Napoli'nin ise sakatlılarla başı belada. Arkadiusz Milik sakatlığı sebebiyle devreyi kapatırken Beşiktaş'a karşı oynaması imkansız. Aynı şekilde Insigne de sakatlığı nedeniyle siyah-beyazlı takıma karşı oynayamayacak. napoli evinde oynadığı son maçta Roma'ya 3-1 yenilerek kötü sinyaller vermişti.

Napoli Beşiktaş maçı ne zaman ve hangi şifresiz kanalda? ile ilgili etiketler Napoli Beşiktaş tivibu UEFA Şampiyonlar Ligi TRT ne zaman saat kaçta
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.