Napoli Beşiktaş maçı canlı radyo yayını dinle

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ndeki 3. maçında Napoli karşısına çıkıyor. Siyah-beyazlıların bu zorlu maçını sitemizden canlı radyo yayını ile dinleyebilirsiniz.

Benfica ve Dinamo Kiev maçlarından 1'er puan çıkaran Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki 3. sınavında bugün Napoli karşısına çıkıyor. San Paolo Stadı'nda oynanacak olan maçı Tivibuspor naklen yayınlarken sitemizden canlı radyo yaynını dinleyebilirsiniz.

İLK 11’LER

NAPOLI: Reina, Hysaj, Maksimovic, Koulibaly, Ghoulam, Hamsik, Allan, Jorginho, Callejon, Insigne, Mertens

BEŞİKTAŞ: Fabricio, Beck, Marcelo, Tosic, Caner, Atiba, Necip, Tolgay, Quaresma, Adriano, Aboubakar.

İlk iki maçında kayıp yaşamayan ve 6 puanla grubun zirvesinde bulunan Napoli, evinde oynadığı son 18 Avrupa kupası maçında yenilmedi

21 kişilik kafileye ağrıları süren Oğuzhan'ı almayan Teknik Direktör Şenol Güneş, Napoli önünde kalede Fabri tercihini sürdürüp, Beck-Marcelo-Tosic-Caner defans dörtlüsünü de bozmayacak. Sakatlığını tamamen atlatan Gökhan İnler'in Atiba ile birlikte defansın önündeki ikiliyi oluşturması bekleniyor. Sağ kanatta Quaresma ve 10 numarada Talisca'ya görev vermeyi planlayan Güneş, ligde dinlendirdiği Olcay veya yedek soyundurduğu Adriano'yu sol önde kullanacak. Kayseri'de sahaya çift forvet süren deneyimli hoca, artık gol siftahı yapması beklenen Aboubakar'ı ileri uçta tek forvet olarak oynatmayı düşünüyor.

Napoli Beşiktaş maçı canlı radyo yayını dinle ile ilgili etiketler Napoli Beşiktaş Canlı radyo yayını dinle
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.