Ridley Scott'ın "Napoleon" filminden ilk fragman yayınlandı!

Ünlü yönetmen Ridley Scott'ın imzasını taşıyan ve Fransız imparatoru Napolyon Bonapart hakkındaki biyografik filmden ilk fragman yayınlandı.

Alien Serisi, Blade Runner, Gladyatör ve Hannibal gibi filmlerin usta yönetmeni Ridley Scott'ın yeni filmi "Napoleon" için ilk fragman yayınlandı.

19. yüzyılda yaşayan Fransız imparatoru Napolyon Bonapart'ın hayatını anlatan biyografik filmde Napolyon rolünde Joaquin Phoenix'i izleyeceğiz.

İşte Napoleon filminden ilk fragman:

NAPOLEON FİLMİ VİZYON TARİHİ

Ridley Scott imzalı Napoleon filmi 22 Kasım'da vizyona girecek. Senaryosunu David Scarpa'nın yazdığı filmde Joaquin Phoenix ve Vanessa Kirby başrollerde olacak.

Ridley Scott'ın "Napoleon" filminden ilk fragman yayınlandı!

NAPOLEON KİMDİR?

Napolyon Bonaparte, 15 Ağustos 1769’da doğmuş ve 5 Mayıs 1821’de ölmüştür. Fransız Devrimi sırasında öne çıkan bir Fransız askeri komutanı ve siyasi liderdir. Napolyon, 1799-1804 yılları arasında Fransız Cumhuriyeti’nin de facto lideri olarak Birinci Konsül, daha sonra 1804-1814 yılları arasında ve tekrar 1815’te Fransız İmparatoru olarak görev yapmıştır.

Napolyon Savaşları, Fransız Devrim Savaşları’nın ardından Napolyon önderliğindeki Fransa ile Avrupa’nın diğer güçlü devletlerinin oluşturduğu koalisyon arasında gerçekleşen savaş dönemidir. Başlangıç tarihinin hangi yıl olduğuna dair tarihçiler ve araştırmacılar arasında fikir birliği yoktur. 1800-1815 yılları arasında, yaklaşık 15 yıl sürmüştür. Napolyon’un en önemli savaşlarından bazıları Austerlitz Muharebesi ve Waterloo Muharebesi’dir.

 

Ridley Scott'ın "Napoleon" filminden ilk fragman yayınlandı! ile ilgili etiketler Fragman
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.