Nankör kafeciye acı ders!

Bakü'de A.T. isimli bir kadın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, sahibi olduğu kafenin gelirini Ermenistan’a vereceğini açıklayarak tepkileri üzerine çekti. Büyük tepki gören açıklama sonrası, A. T. adlı kişi sosyal medyadan paylaşımını sildi. Bu gelişmenin ardından söz konusu kafe, yetkililer tarafından kapatıldı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Ermenistan Dağlık Karabağ’da darbe üzerine darbe alıyor. Azerbaycan’da ise saflar yavaş yavaş belli oluyor.

Yerel haber kaynaklarından alınan bilgilere göre, Bakü’nün Nasimi semtindeki AF Mall adlı AnderSon ailesine ait kafe zincirinin sahibi A.T, kişisel sosyal ağ hesabından "Düşüncelerim, param ve her şeyimle Ermenilerin yanındayım" mesajını paylaştı.

AZERBAYCAN’DA BÜYÜK TEPKİ TOPLADI!

Bunun ardından sosyal ağ kullanıcıları A.T'yi eleştirdi ve şimdiye kadar kafeyi ziyaret eden müşteriler tesisi boykot ettiklerini yazdı. Büyük tepki çeken paylaşıma karşı yazı yazanlar, Azerbaycan'ın kendi topraklarını işgalden kurtardığına dikkat çektiler.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI!

Bir süre sonra sosyal medyada Ermenistan'ı desteklediğini yazan A. T. adlı kişi paylaşımını sildi. Ancak bu gelişmenin ardından kafe yetkililer tarafından kapatıldı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Nankör kafeciye acı ders! ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan kafe
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.