Namaz ile dalga geçip “Robokıble” yazarak sosyal medyada paylaştı! İslami değerlerle dalga geçen adama büyük tepki...

Sosyal medyada paylaştığı videoda Erdem Dilbaz isimli kullanıcı eline aldığı matkapla namaz kılıyormuş gibi yaparak “Robokıble” etiketiyle paylaşım yaptı. Matkabı çalıştırarak kendini robot gibi gösteren Dilbaz'ın İslami değerlerle alay ettiği videoya büyük tepki geldi.

İslami değerler ile alay ederek namaz kılıyormuş gibi yapan Erdem Dilbaz isimli kullanıcı bu yayınladığı video ile büyük tepki aldı.

Sol elinde tuttuğu matkabı çalıştırarak mekanik bir ses çıkartan Dilbaz kendisini robot gibi göstermeye çalışıp o anları bir arkadaşına çektirdi. Namaz kılıyormuş gibi yaparak çektiği videoyu çeken kişi ise kahkahalar attığı duyuluyor.

 

Namaz ile dalga geçip “Robokıble” yazarak sosyal medyada paylaştı! İslami değerlerle dalga geçen adama büyük tepki... ile ilgili etiketler namaz Sosyal Medya İslam
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.