Nallıhan'daki yangın yeniden alevlendi

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde kontrol altına alınan orman yangını yeniden alevlendi. Havanın kararması ile birlikte havadan müdahale de sona ererken alevlerin yayılmaya devam ettiği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Nallıhan ilçesinde ormanlık alanda çıkan ve ekiplerin müdahalesiyle kontrol alıntına alınan yangın yeniden alevlendi.

Nallıhan'daki yangın yeniden alevlendi

Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Nallıhan'daki yangın yeniden alevlendi - Resim : 2

Yangın nedeniyle bölgeye yakın evlerin boşaltılması talimatı verildiği öğrenildi. 

 Nallıhan'daki yangın yeniden alevlendi - Resim : 3

Havanın kararması ile birlikte havadan müdahale de sona erdi. Ekiplerin yangınla mücadelesi sürüyor. 

"CİĞERİMİZ YANIYOR, ÇABUK SÖNMESİNİ TEMENNİ EDİYORUZ"

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Beyalan Mahallesi Muhtarı Necmeddin Günay, 2 gün önce çıkan yangının rüzgarın etkisiyle büyüdüğünü söyledi.

Orman Genel Müdürlüğü ekiplerinin yangına anında müdahale etmek için bölgeye ekip sevk ettiğini belirten Günay, yetkililerin kendisini arayıp durum hakkında bilgi aldığını ifade etti.

Yangını söndürmek için adeta seferberlik ilan edildiğine dikkati çeken Günay, şunları kaydetti:

"Herkesten Allah razı olsun. Orman Genel Müdürlüğü yangını söndürmek için çok uğraştı. Gündüz en az 5 helikopter ve 2 uçak söndürme çalışmalarına katıldı. Köylünün ve ekiplerin gücüyle söndürme çalışması sürüyor. Şu anda elektrik yok. Yangın devam ediyor. Ciğerimiz yanıyor, çabuk sönmesini temenni ediyoruz. Ankara Vlisi geldi yerinde incelemelerde bulundu. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli beni iki defa aradı bilgi aldı. Biz de burda olan durum hakkında bilgi verdik. Oraya ilettik. Herkese teşekkür ederim."

Nallıhan'daki yangın yeniden alevlendi ile ilgili etiketler Ankara Nallıhan Orman Yangını
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.