Nakit parası olanların yeni yöntemi... "Yatırım için 4 otomobil birden alan var"

Koronavirüs pandemisiyle başlayan otomobil fiyatlarındaki yükselişler dur durak bilmiyor. Nakit parası olan yatırımcıların gözdesi olan otomobillerden, bazı vatandaşlar bir tane alırken bile zorlanırken kimisi de yatırım için dört tane birden alıyor.

Çip tedarik sorunuyla başlayan otomotiv sektörünü durma noktasına getiren kriz yavaş yavaş etkisini kaybettirse de, otomobil fiyatları pandemi öncesine göre oldukça yükselmiş durumda. Bu süreçte yatırım yapmak isteyenlerin yeni gözdesi de otomobil sektörü oldu. Opel Türkiye Genel Müdürü Alpagut Girgin, ihtiyaç amaçlı otomobil alımlarının yüzde 70’in altına düştüğünü ifade ederek, “Yatırım amaçlı otomobil alan müşteri oranımız artıyor. Bu amaçla 4 otomobil birden alan var” dedi.

"YATIRIM İÇİN 4 OTOMOBİL ALAN VAR"

Dünya'dan Aysel Yücel'in haberine göre, Opel Türkiye Genel Müdürü Alpagut Girgin,  “Sahadan aldığımız bilgilere göre; şu anda insanlar emtialarını korumak için araç yatırımı yapıyorlar. Gayrimenkul için makas açıldı. Araç hala daha ulaşılabilir. Önceden yüzde 70-80 gibi bir oran tamamen ihtiyaçtan yani mobilite sağlamak için araç alırken, şu anda bu oran azaldı, yatırım amaçlı otomobil alan müşteri sayımız artıyor. Yatırım amaçlı 2-3, hatta 4 otomobil birden alan var” dedi.

 

 

Nakit parası olanların yeni yöntemi... "Yatırım için 4 otomobil birden alan var" ile ilgili etiketler Otomobil yatırım opel
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.