Naim Süleymanoğlu mezarı başında anıldı

Olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu milli halterci Naim Süleymanoğlu, ölümünün 3. yıl dönümünde kabri başında anıldı. "Cep Herkülü" için dualar okundu.

Türk ve dünya spor tarihine adını altın harflerle yazdıran Naim Süleymanoğlu'nun Edirnekapı Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen anma törenine, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Spor Federasyonları Daire Başkanı Fatih Uysal, Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra milli antrenörler ile Süleymanoğlu'nun sevenleri katıldı. Törene katılanlar, "Cep Herkülü" lakaplı efsane halterci için dualar okudu.

ASRIN SPORCULARINDANDI

Naim Süleymanoğlu'nun kardeşi Muharrem Süleymanoğlu duygularını şöyle dile getirdi:

"Bugün üçüncü yılı rahmetli Naim Süleymanoğlu'nun. Az önce 7 yaşında bir çocuk Naim ağabeyine şiir yazmış. Biz endişe duyuyorduk; yarın öbür gün Naim'i anarlar mı diye. 7 yaşında bir çocuğun şiiri bizi çok duygulandırdı. İyi bir örnek gelecek olan nesillere."

Naim Süleymanoğlu mezarı başında anıldı

Kariyerinde üst üste 3 olimpiyat şampiyonluğu bulunan Naim Süleymanoğlu, 7'şer kez de dünya ve Avrupa şampiyonluğu elde etti. Süleymanoğlu, 18 Kasım 2017'de, karaciğer yetmezliği nedeniyle 50 yaşında hayatını kaybetti.

Naim Süleymanoğlu mezarı başında anıldı ile ilgili etiketler Naim Süleymanoğlu halter

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.