Nagihan Karadere'den Survivor değişimi!

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor'da bu yıl All Star'lar yarışacak. Yarışmacılar arasında olan eski yarışmacı Nagehan Karadere'nin değişimi ise gözlerden kaçmadı.

TV 8'in reyting rekortmeni yarışması Survivor yakında ekranlara gelecek. Ünlüler takımında yer alan Nagehan Karadere'nin önceki yıllara göre görüntüsünün bir hayli değişmiş olduğu ise gözlerden kaçmadı.

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu'nun bugünkü yazısının 'Survivor Kraliçesi Bir Yılda Çok Değişti' başlıklı bölümü şöyle:

Cumartesi akşamı TV8’de başlayacak ‘2018 Survivor All Star’a katılan ünlülerin tanıtımını izlerken Nagihan Karadere’deki değişim şaşırttı beni. Çünkü Karadere, bir yılda bambaşka biri oldu.

Belli ki dudak ve göğüs estetikleriyle yetinmeyip, yüzüne başka operasyonlar da yaptırmış… Kanal D’de ‘Sosyetik Ev Kadınları’ adlı yeni bir program başladı. Şimdiden kendini ‘Survivor Kraliçesi’ ilan eden Karadere, yeni haliyle, estetikli güzellerin yarıştığı ‘Sosyetik Ev Kadınları’ndan biri gibi geldi bana…

Nagihan Karadere'den Survivor değişimi! ile ilgili etiketler Survivor estetik Nagihan Karadere degişim
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.