Nagehan Alçı'ya göre AK Parti'de "riyakarlık" ve "ikiyüzlülük" artıyor!

Son günlerde AK Parti'ye gizliden gizliye bayrak açan ve Ekrem İmamoğlu ile Meral Akşener'e yatırım yaparak yeni bir kariyer inşa etmeyi deneyen Habertürk yazarı Nagehan Alçı'dan iktidar partisine yeni salvolar geldi. AK Parti'nin yayından kaldırılan "Yalan Üretim Merkezi" videosunu köşesine taşıyan Alçı, AK Parti’yi "içi fitne-fesat dolu bir kaynayan kazan" olarak tanımladı.

AK Parti'nin resmi Twitter hesabından geçtiğimiz günlerde 'CHP yalan üretim merkezi' adlı bir animasyon video yayınlandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın çizgi karakterler olarak canlandırıldığı animasyonda bir profesörün, icat ettiği makineyle ana muhalefet partisi için 'yalan ürettiği' karikatürize edildi.

Video birkaç gün sonra resmi hesaptan silinirken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ videonun kaldırılmasıyla ilgili, "Siyasette yalanın ulaştığı boyuta dikkat çektik. Maksat hasıl oldu" açıklaması yaptı.

NAGEHAN ALÇI AÇIKTAN SALDIRIYA GEÇTİ...

Animasyon polemiğini bugün Habertürk'teki köşesine taşıyan Nagehan Alçı ise bir süredir yaptığı gibi AK Parti'ye yüklenerek, çeşitli suçlamalarda bulundu.

Alçı, "Her AK Parti mensubunun kabul etmesi gereken bir konu var. Artık AK Parti’nin de içi fitne-fesat dolu bir kaynayan kazan haline geldi" dedi.

"SOĞUK SAVAŞ VAR!"

AK Parti'de büyük bir "soğuk savaş" olduğunu savunan Habertürk yazarı sözlerine şöyle devam etti;

"Her AK Parti mensubunun kabul etmesi gereken bir konu var. Artık AK Parti’nin de içi fitne-fesat dolu bir kaynayan kazan haline geldi. Aynı şey AK Parti medyası için de geçerli.

Partinin çok önemli kimi isimlerinin AK Parti medyasının bir bölümünde isminin telaffuz edilmesi bile yasak. Diğer bölümünde ise AK Partili başka önemli isimlerin adını anmak yasak.

Açıktan çekişme yok ama büyük bir soğuk savaş var AK Parti medya kurumları arasında. Birbirilerine lakaplar takıyorlar ve sanki doğa haberiymiş görünen ama esasen karşı tarafı incitmeyi hedefleyen tuhaf sözde haberlerle atışma bile yapıyorlar.

Birbirilerini sevmeyen ve birbirilerinin kötülüğünü isteyen bir parti ve medya ortamı mevcut. Bu sevgisizlik de ister istemez riyakarlığı, ikiyüzlülüğü ve güven duygusu eksik olduğu için de tedirginliği artırıyor."

Nagehan Alçı'ya göre AK Parti'de "riyakarlık" ve "ikiyüzlülük" artıyor! ile ilgili etiketler Nagehan Alçı Habertürk AK Parti Habertürk Yazarı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.